dookie

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

About dookie

 • Rank
  Stalni clan
 1. Nije to napisao taj, FCRS, nego ja. Više je nego oèigledno da na forumu ima osoba koja je registrovana pod više username-a. To mi je potvrtðeno i od iskusnijih èlanova foruma. Nije mi jasno èemo to, al' svako ima svoje. :redface Na ovaj forum sam se registrovao kako bih bar na ovaj naèin bio bliže rodnom kraju i selu u kom sam proveo detinjstvo, kad veæ ne mogu da ga posetim. Meðutim, sve mi se više "gadi", ako mogu tako da kažem, kad vas vidim kako se svaðate i spuštate na jako niske grane. Shvatio sam da je sada dole javašluk i da se svašta radi, ali opet mislim da treba saèuvati bar malo dostojanstva. Ako zbog èega drugog toliko zbog sve muke i žrtava koje smo svi podneli da bi saèuvali naše ognjište. Ja u svemu ovome neæu da uèestvujem! :frown Želi vam svima sve najbolje! Zbogom!
 2. Želeo bi da èujem o èemu se ovde radi!? Ne znam za ovu prièu? :smile P.S. Zašto mi se èini da je ovde jedan te isti èovek pod razlièitim imenima!? ...hmmm Imam li ja samo takav utisak?
 3. Puno pozdrava svima! Izvinjavam se sto me dugo nije bilo, ali nazalost dok se vecina odmara neko mora i da radi. :biggrin Vidim rodni krajevi se posecuju, jako mi je drago zbog toga. Nadam se da cu i ja na jesen uspeti da dobijem par dana slobodno, pa da skoknem do Bukovice. Evo letos me put nanese kroz Sirogojno, kad tamo izlozba drvorezbarskih radova Stevana Oluica Dobre. To je zaista trebalo videti, Bukovica, Dalmacija u Dvorani Muzeja u Sirogojnu. Fantasticno. Nesto vise detalja imate na topicu "Umjetnost i kultura". Nazalost nisam imao digitalac kod sebe, ali evo nekoliko fotki koje sam uspeo da nabavim.
 4. Lovac, tu sam ja samo sam malo bio poslovno van Beograda. Za secu sume... Uzas! Ne znam sta drugo da kazem. :ljutko: Sta je sledece...kuce su porusili, jedino mogu da odvezu i ono malo obradive zemlje. :green Pozz!!!
 5. Hvala, hvala na slikama. Al' ga Cezzo i baba uzivaju. :suncane:
 6. Znas kako je, zima, dosadno. Idealno za lencarenje. hehehehe... Evo doslo prolece pa cemo malo da se provrednimo. :suncane: -
 7. Iskreno i ne bas. :biggrin Pa kako kad je i Ankica udarila po ekavici. hehehehehehe... Salim se ja, ma netreba meni dva dana dole da se ja vratim na staro. Puno pozdrava!
 8. :suncane: Pa sto bas mene prozivas? :biggrin Inace ja svracam cesto ovde na forum, ali rekoh sta da pisem kad nemam sta pametno. Eto jedino da se javim, da Vas sve pozdravim. Za babu i djeda cujem, jer mi je neka rodbina bila prosle nedelje u Dalmaciji (sredjivali su drzavljanstvo). Videcu da li imaju neke slicice, pa da ih postavima na sajt. Moji u Bgd-u su svi dobro, a naravno da imas pozdrave od Ankice. :biggrin Sve najbolje! Pozdrav!
 9. Bog ti pomogao! Puno pozdrava za Klapca, dobro nam dosao! Kao sto si primetio ima nas dosta ovde, ali nikad nije na odmet da se javi i neko novi. Evo ja sam skoro nasao ovaj sajt, pa sad pratim sta se desava koliko mogu. Puno pozdrava Zelengradjanima, naravno i svim ostalima!!!
 10. Znam, znam za MSN Messenger ali nesto me zeza instalacija. Cim ga instaliram javicu. Bio sam na putu nekoliko dana, pa nisam ni mogao. Javio sam sestri M...... za ovaj forum, tako da je sad sve na njoj. Od ujaka nema mnogo vajde, on vise to voli onako uzivo. :biggrin Ima li kakvih vesti od zelengradjana? Da li znas kako su mi baba i djed? Pozdrav!
 11. :biggrin :biggrin :biggrin Vazi, potrudicu se. Al' ako je Cezo u komisiji tesko cu proci...hehehehe Pozdrav!
 12. Hvala puno na toploj dobrodoslici! Kad ne mozemo, za sada, da prodivanimo uz jagnjetinu i vino mozemo ovako. :biggrin Puno pozdrava za KAPLJUV, Zelengrad/lovac i sve ostale na forumu! Da li ima na forumu jos neko iz Zelengrada, cini mi se da ima!?
 13. Evo sasvim slucajno naletih na ovaj sajt, a kada sam video temu nisam mogao da odolim da bar pozdravim prisutne. O obnovu crkve sam pratio uglavnom preko ujaka Dusana i kuma Jovana, tako da ovom prilikom zelim da pozdravim sve ljude koji su na bilo koji nacin pomogli ceo poduhvat. Od mene, za pocetak, toliko. Pozdrav za djeda Dusana i babu Miljku! SRETNA NOVA GODINA I BOZIC SVIM KRAJISNICIMA!!!