Spartanac7

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Spartanac7

 • Rank
  Novi clan

Recent Profile Visitors

769 profile views
 1. Нажалост тако је брате Громе, Срби су за те западне ''душебрижнике'' изгледа највећи кривци за све, само зато што смо Срби и јер смо бранили своја вековна огњишта. И после неки наши причају како треба да сарађујемо са ЕУ и западом, са онима који су нам окупирали све наше територије, бомбардовали нас осиромашеним уранијумом, а све Србе који су бранили наш народ осудили на максималне затворске казне, то само људи без мозга могу бити и даље за запад и ЕУ (која је америчка творевина).
 2. Ево сада је овом скандалозном пресудом Радовану Караџићу анти србски Хашки казамат показао још једном да је створен искључиво из политичких разлога, како би судио једино Србима и целом србском народу за наводне злочине које нисмо починили, док праве злочинце из рата ослобађају јер наводно по њима ''немају командну одговорност'', исто тако ће и генерала Младића осудити потпуно невиног као што су и Караџића и многе друге Србе који никакве злочине нису починили већ су једино бранили србски народ од новог покоља, а они највећи кољачи су ослобођени сваке одговорности за злочине које су починили над Србима. То је та западна англо-саксонска ''правда'', и ми још хрлимо у ту сатанску европу која нам никада ништа добро није желела.
 3. Зашто волимо Русију а не Запад
 4. Јбг Огњеславе, шта ћу ти ја што те погађа истина, али истина се мора прихватити. Истина, правда, слобода и Отаџбина су једине моралне вредности за које се човек рађа, живи и умире!
 5. Срби и Руси су један народ, Русија нам је мајка која нас је увек штитила кроз историју, нас вежу корени и Православна вера. Колико је само Руских добровољаца било и у овом задњем рату у РС и РСК, многи су од њих и изгубили своје животе да би помогли својој браћи Србима у очувању Православља и наших вековних територија. Да нам није било Русије и Руског Цара Николаја Романова у првом светском рату, не би било ни Србије већ би били потпуно уништени од аустро-угарске, јер је Русија ушла у први светски рат само због Србије, Свети Цар Николај је жртвовао свој живот због своје браће Срба и због уласка у рат је касније изгубио главу, изабрао је Царство Небеско уместо Царства земаљскога, исто као и наш бесмртни Кнез Лазар 1389. на Косову пољу. Зато сваки прави србски родољуб воли нашу мајчицу Русију изнад свега, Заветници су искрени родољуби и свака им част на свему што раде. Живела Србија и Русија!
 6. Споменко Гостић ће увек бити наш понос, не смемо допустити да се икада заборави овај млади херој, по њему треба да се зове бар једна улица у сваком србском граду, његово херојско дело ће остати забележено у срцима свих Срба. Нека је вечна слава хероју Републике Србске, Споменку Гостићу!
 7. http://www.kurir.rs/region/hrvatska/hrvati-optuzili-legiju-za-masakr-nad-srbima-u-dvoru-skandalozna-izjava-pukovnika-hrvatske-vojske-video-clanak-2177653 Очигледно да хрватско лицемерство прелази све границе здравог разума.
 8. СРЕЋАН РОЂЕНДАН ЂЕНЕРАЛЕ РАТКО!!! Желим ти Ђенерале од свег срца најпре да нам будеш жив и здрав, да те прати увек срећа и да нам што пре изађеш на слободу. Живео нам Ђенерале, ти си херој свих Срба! ЂЕНЕРАЛЕ, ЂЕНЕРАЛЕ НЕК ЈЕ ТВОЈОЈ МАЈЦИ ХВАЛА ШТО ЈУНАКА РОДИЛА ЈЕ ДА СЕ СРБСТВУ ВРАТИ СЛАВА!!!
 9. Ја искрено мислим да је исправније СРБСКИ зато што смо СРБИ, а и раније се говорило СРБСКИ пре Вукове реформе, па чак је и сам Вук Стефановић Караџић пре реформе Србског језика говорио СРБСКИ. Свети САВА први архиепископ СРБСКИ. Тако стоји написно у Дечанима! И тако треба да се пише данас, а и у будућности!!! А ево и једног занимљивог текста зашто СРБСКИ а не срПски. http://www.jezik.rs.sr/index.php?akcija=akc_srbski#.VuGeln3hAsY
 10. Баја на слици са Попом Ђујићем кад је био код њега у Чикагу. Свака част Книнџи Крајишнику за постављање овог видео клипа! Baja Mali Knindza - Nikad ne zaboravi ko ti je bio djed (uzivo)
 11. 150. veciti derbi: Partizan - Crvena zvezda 1:2 ЗВЕЗДА ШАМПИОН!!!
 12. Једна од мени омиљених Бајиних песама... Baja Mali Knindza - Dinaro srpska goro - (Official video)
 13. Baja Mali Knindza - Mirise Na Kisu
 14. NP DDD i Baja Mali Knindza - Dusko Kornjaca - (Audio 2015)