UskokPoskok

Baned
 • Content Count

  337
 • Joined

 • Last visited

About UskokPoskok

 • Rank
  Dzomba

Recent Profile Visitors

880 profile views
 1. Pa i moja lokalna boćarija ima grb, himnu i zastavu. Ima vlastitu školu boćanja i vlastitu redarsku službu ako su neka natjecanja. I što sad? A svi znamo u kojoj državi živimo, putovnicu koje države imamo, koja nam je državna zastava, koga gledamo na Svjetskom prvenstvu nogometu itd Možemo se mi lokalno i malo šire zabavljat, ali znamo u kojoj državi živimo RS je malo veća zadruga koju toliko veličate jer znate kako ste prošli svugdje drugdje od Slovenije, Hrvatske, Kosova, pa čaki Bosne i ta fikcija vam je kao Svemir. Razumijem ja vas ali je realnost nešto sasvim drugo. Eto, nadam se da ste zajedno uživali gledajući Bosnu na prošlom SP u Brazilu, kada se već RS nije plasirala...
 2. Smiješno pitanje. Bosna je Bosna... ima svoju himnu, zastavu, grb, valutu, sportske predstavnike...
 3. Al će biti kuku lele kada vas oderu odvjetnici za ovu apsurdnu izvedbu. he he Interesantno da od tih tona i tona dokaza nitko do sada nije vidio ni grama... Ne razumijem samo poantu te tužbe. Vlada međunarodno priznate države angažira privatnu agenciju za savjetovanje. I, u čemu je tu problem? Svi relevantni sudovi na svijetu pravomoćno odbace sve tužbe.u vezi genocida, "udruženog zločinačkog pothvata", "prekomjernog granatiranja" i vi sada očekujete nešto? Po kojoj logici i smislu? i to još ih tužite u državi koju više manje kontroliraju članovi te agencije... Stvarno u vašem stilu ))))
 4. Ako je poznato hoćeš li mi reći od kuda su bili ti Ameri... Recimo da li su u Knin ušli Ameri iz Alabame, Indiane ili Texasa Da li su u Korenicu ušli Ameri iz Vermonta ili Kentuckya Čuo sam da su za Kordun bili zaduženi Ameri sa Alaske i iz Virginie Za Baniju su bili zadušeni iz Dakote, Ohio, Washingtona i Nebraske. Molim odgovor baš me zanima. Za Dinaru 95 mi ne trebaš ništa reći jer je općepoznato da su tamo bili isključivo iz Utah i Arizone.
 5. Apsolutni kralj... ako dobijem kakve podatke sa zadovoljstvom ih šaljem...
 6. Čudo jedno ))) Ipak, dobro dođe da se ne osjećam usamljeno ovdje Zašto pitaš? Nije valjda BAN pokupio?
 7. Pa da ti pravo kažem uopće se ni ne zabrinjavam. Ali nekako mi je čudna ljubav tog "jednog naroda i jedne duše".
 8. I kako gledaš na to što su vas braća ostavila?
 9. Za naftu je. A i lova nije stizala iz BG. Pa se društvo iz Banjaluke obratilo Zagrebu, dobilo deficitarne stvari i po dogovoru bila mirna u Bljesku i Oluji. To odavno nije tajna
 10. To je sve istina što si napisao. Ali ne oslovljavaju tako samo radnici nego i svi drugi. Tko je kada u praksi ili na Tv nekoga nazvao "inženjeru". Mene npr već 15 g koliko radim nije nitko a niti sam tu riječ čuo, a u izvješćima sa posla, na sastavnicama skica i na pečatu piše dipl. ing. Riječ inženjer koja je ispravna, i ja to isto tvrdim i ne osporavam, jedino piše na diplomi. Tako da se lapsus dogodi.
 11. Rukovodstvo RS je baš bilo u toj poziciji da se dogovara s ZG jer im je Slobo zatvorio granicu na Drini... Uostalom kako smo rekli, nije pomogao ni metkom u Bljesku i Oluji. A svi znamo da je tako bilo. Zašto? Zato što se tako dogovorio s ZG.