Misterno

Members
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

About Misterno

 • Rank
  Stalni clan

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kazu da su ga zvali balerina, da su ga stalno maltretirali i da je izasao kao potpuno drugaciji covjek. E sad jeli to istina...
 2. Nemoze taj vise subaru navuc ni na svog malog Voju a kamoli Kolindi...
 3. Ja se stvarno nadam da je toliko lud da proba doc u Hrvatsku. Za 5 min je u Remetincu
 4. Nije ni Glavas osobno uljevao kiselinu u usta zarobljenicima ili pucao nekome u glavu na Dravi pa je osudjen po zapovjednoj odgovornosti. Interesantno kako kad su Hrvati u pitanju onda vristis na sav glas da su odgovorni po zapovjednoj, moralnoj i sta ti ja znam kojoj sve ne odgovornosti. A kad je bitanga poput Seselja u pitanju, onda je on poticao al ga nisu morali slusat. Ma daj...
 5. Ne, samo je poticao svoje dobrovoljce da ubijaju, muce, mlate, siluju, kradu itd itd. Al kako to objasnit tvom mentalnom sklopu?
 6. Naravno da ne moze. To su bili najobicnija gamad koja je takvim ponasanjem pljunula u lice svakom casnom vojniku HV-a. To je trebalo sredit na licu mjesta.
 7. Ti mi stvarno ides na zivce s tim ujko. Ja nisam ustasa, dapace prezirem svakoga ko velica tu ideologiju. I vjeruj mi da me vrijedja kad me tako zoves. Ja ne vrijedjam ni tebe ni nikoga na ovom forumu pa te molim da ni ti mene ne vrijedjas. Da ja tebe nazovem cedom ili majmunom bio bi baniran momentalno. Ali necu, ne zbog toga sto se bojim bana nego zato jer sam odgojen tako da ne vrijedjam ljude. Ti ocito nisi.
 8. Naravno da su ga trebali i optuzit i osudit. Zasto nisu, dobro pitanje.
 9. A di sam rekao da se ne racuna? Samo kazem da je totalno bolesno pucat po civilima koji cekaju u redu za vodu. Samo to. Ne slazes se?
 10. Sve to stoji ali sa snajperima tuci po civilima koji sa karnistrima idu po vodu... Za to nemoze biti opravdanje "bio je rat"
 11. Samo kazem da ako je kriv neka robija, ako nije, neka ga puste doma i isplate masnu odstetu za dane u pritvoru. Samo to