Kuk

Members
 • Content Count

  361
 • Joined

 • Last visited

About Kuk

 • Rank
  Dzomba

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hrvatska

Recent Profile Visitors

1,139 profile views
 1. Potpuni promašaj, Kuvsr je Srbin.
 2. Nije zajebancija. Zbog ulaska u EU u Hrvatskoj je 2013, usvojen zakon o trošarinama na alkohol. Svi rakijski kotlovi moraju biti registrirani i proizvodnja prijavljena. Do oko 50 litara se ne plaća porez, a na sve iznad se plaća. Carina sada krstari cestama i hvata ilegalne pekače rakije i one koji u dizelaše toče lož ulje umjesto dizela. Do sada je najviše bilo hvatanja ilegalnih rakijaša po Slavoniji. Izgleda da su na jugu bili pažljiviji. Oni koji su bili s babom od 98 godina su valjda mlađi i morali bi znat za taj zakon. Jednostavno se izbjegne carinike. Kotao ne držiš na sred dvorišta da ga svi vide nego u garaži, kolnici, uglavnom na zaklonjenom mjestu. Umjesto drva koristiš plin i nema problema s dimom u zatvorenom prostoru. U Srbiji se bune iz raznih razloga protiv ulaska u EU, ali još od nikog nisam čuo da se buni zbog ovakvog zakona. Što će u Šumadiji ako uvedu ovakav zakon?
 3. Misliš da nam je bilo bitno što piše u ustavu? Papir trpi svašta. Bitna nam je bila neovisnost na bilo koji način.
 4. Evo na primjer, Vlade bratić mog starog bija je na baušteli u Njemačkoj i kad se početkom sedamdesetih vraća kući nije dogna merceses, on je odma doveza Leopard 1 i parkira ga kolnici koja je ionako bila prazna (šteta praznog prostora). Drugi bratić Stipe je bija u Švicarkoj i on je osta tamo do početka osamdesetih, čeka je da u trgovine dođe Leopard 2. Kad ga je doveza garažira ga je kod zeta jer mu je njegova garaža bila premala. A sad ozbiljno. Većina onih koji su švercali oružje uspjeli bi preko granice prenest pištolj, možda kakvu lovačku pušku i to je to.
 5. A kako tek opasne one kemijske olovke sa šest raznobojnih mina.
 6. Ono sam ti napisao jer stalno imaš neke teorije o velikim svjetskim urotama koje će jednom izać na vidjelo. Pomalo mi ličiš jedan lik iz serije Velo misto, kad bi ga pitali što ima, on bi odgovorio puno lipi stvari samo ne smim reć. Ako postoji jedna velika svjetska urota koja upravlja čitavim svijetom i o svemu odlučuje i o svemu se sve unaprvo zna čemu se uopće trudit oko bilo čega i borit se za bilo što?
 7. Pošto sve znaš molim te da li je na Kennedya pucao samo Oswald ili je bilo više atentatora. Zatim da li Torinsko platno s otiskom Isusovog tijela original i di je nestao Malezijski avion MH370?
 8. Nekad sam imao jako puno protiv njega, sad sam mu donekle i zahvalan zbog njegovih poteza. Ovo si dobro napisao. Tuđman je dobro kužio JNA, Srbe, Jugose, ali na unutarnjem polju je radio i glupe poteze. Račanu ne bi dao mandat za sastavljanje vlade isto kao što mu nije dao da preuzme grad Zagreb iako je tamo dobio izbore. Jedna od nevjerojatnijih stvari je da nije dao povratak imena Dinamo, jednostavno nije mogao razumit što nam je taj Dinamo značio za vrijeme Jugoslavije.
 9. Čini mi se da je Slobo bio potpuno neosjetljiv na posljedice onoga što je izazvao. Najbitniji mu je bio njegov ego, a sa srbima u RSK što bude bude.
 10. Već sam prije pitao da mi netko objasni što je Slobo u stvari htio napraviti svojom politikom. On je zaslužan što su u ratu u Hrvatskoj surađivali i lijevi i desni. Za to je morao imat veliku životnu energiju.
 11. Kod Strica Luke u Senjskoj Dragi nije velika strmina, jača je kad prođeš Jozefinu i Jablan, tamo obrtaljka jače radi.
 12. Šetebandjero i dalje njeguješ visoku razinu prostojnosti.