Boro Prikaza

Baned
 • Content Count

  163
 • Joined

 • Last visited

About Boro Prikaza

 • Rank
  Dzomba

Recent Profile Visitors

714 profile views
 1. Ustaski genocid je cinjenica, ali ima i dosta izmisljotina koje nisu potrebne. Recimo tzv. srbosjek. Prica da je to ustaski izum se je prosirila na svim kontinentima. Hocemo valjda da baratamo cinjenicama, ili ne.
 2. Barem nije na cirilici, kao ustasko-komunisticki sporazum iz 1935. Salu na stranu; ako je istinito, onda je strasno. Mozda se je taj musliman htio dokazati, na racun srpskih civila.
 3. Nisam se nikada bavio Hadzicem, sada citam ovo na wikipediji: Znaci jos jedan (pored Seselja i Arkana), kojeg su hapsili pa pustili, sto je s obzirom na status tih ljudi tesko objasnjivo. Ponekad me ne cudi, da neki vjeruju da je rat bio dogovoren.
 4. Ovo je vjerojatno najbolji papa dosad. Nekima nije nista sveto.
 5. Pogledajte i "necenzuriranu" verziju snimke, pogotovo zadnjih par minuta. Da jest cudno, jest..
 6. Sto se Zadra tice: Onda mozes odmah reci zasto nisu zauzeli Dubrovnik. A u oba slucaja pitam: Sta bi Srbi i Srbija imali od tog? I nema sarkazma. Do 1992. je Milosevic jedino mogao davati "savjete" sta bi trebalo da se uradi. General Kadijevic zasigurno nije bio njegova lutka na koncu.
 7. Zanimljivo stivo o cetnicima u "NDH". http://www.znaci.net/00001/41.htm
 8. Mislio sam prvenstveno na vanjsku politiku. Srbija trenutno nije u klincu sa zapadom, a tako treba i da ostane, pogotovo jer je okruzena NATO-m. Istovremeno ne radi protiv Rusije, a izgleda da i Kinezi imaju povjerenje u njega.
 9. Imas neku bolju alternativu? Tadic, Ceda i njima slicni to valjda nisu. Mozda Sanda Raskovic. Inace ne vidim nikog.
 10. Boljeg od Vucica trenutno vjerojatno nema. Sposoban je to covjek. Mislim da je jedinstven slucaj u povijesti, da netko svog samodopadljivog mentora (u tom slucaju Seselja) izdaje, a da mu se taj kasnije nudi kao dvorska luda tj. pseudo-opozicionar, sto je vec jednom bio za drugoga.