Krivokuća

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Krivokuća

 • Rank
  Novi clan

Recent Profile Visitors

601 profile views
 1. Ma i meni je bilo čudno, jer koga god da sam pitao niko nije čuo za hrvate na tom ratištu. Jedino što je spominjano je HVO iz Bihaća ali kako mi je rečeno ni oni nisu vodili borbe tu.
 2. Zahvaljujem. Onda je sigurno neka greška u pitanju.
 3. Pozdrav svima. Ne želim da otvaram novu temu, ovde sam već pitao za operaciju “Pauk”. Da li je u Zapadnoj Bosni, oko Velike Kladuše u vreme operacije Pauk bilo Hrvatske vojske i da li se sa njima vodila borba na tom području? Konkretno u periodu februar-mart.
 4. Pozdrav svima još jednom, mislim da nisam lepo objasnio o kojoj se brigadi radi, u pitanju je brigada iz 21.Kordunaškog korpusa. Još jednom bih zamolio sve koji nešto znaju da napišu. Hvala unapred, živi bili!
 5. Ako još neko ima informacija o ovoj brigadi, bio bih veoma zahvalan kada biste napisali, kao što sam rekao, može i PP.
 6. Hvala Vam na odgovoru. Još samo ovo, kakva je bila 11.pbr. SVK (Vojnić), i u kojim je sve akcijama učestvovala? Može i za period dok je bila TO Vojnić, pre nastanka 11.pbr. SVK. Hvala još jednom.
 7. Hvala na informacijama, živ bio. Da li nekim slučajem znaš kako su tekle borbe tamo, kako se sve odvijalo? Odnos snaga, žrtve, koja su mjesta zauzimana od strane naših. Da li je istina da su se odatle povukli kad je počela oluja, to jest da li je to bio razlog povlačenja? Hvala Vam još jednom.
 8. To mjesto je u pitanju, izvinjavam se zbog greške, loše sam pročitao. Da, znam da je kod Velike Kladuše, i znam da su ga držali Babini. Ono što mene interesuje jesu borbe koje su se tamo odvijale, jer ako je meni dobro rečeno inako su informacije koje ja imam tačne, u tim borbama je učestvovala 11.pbr. SVK (Vojnić). Hvala na ispravci.
 9. Pozdrav svima, pošto sam nov na forumu, zamolio bih sve ljude koji su upućeni u dejstva 11.pbr. SVK da mi detaljnije kažu šta znaju. Konkretno me interesuje period za vreme operacije "Pauk" (mart 1995) i borbe u okolini sela Podzvižd. Sve ovo me interesuje iz privatnih razloga, ukoliko ne želite da pišete ovde, može i PP, objasniću o čemu se radi. Hvala unapred, živi bili.