Veljko

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Veljko

 • Rank
  Novi clan
 1. Nema frke brate a posto znam da ti je moj prijatelj Pajo bio prof. nista me neiznenadjuje.
 2. Stvarno nemogu da se sjetim koje ta Rajka,vjerovatno me mjenjate sa nekim drugim Veljkom. Pozdrav tebi i svim krajisnicima. Ajd' u zdravlje.
 3. :question Da nemislis mozda na Radu koja ima dve sestre,Nadu i Irenu prezime sam zaboravio?. Ako je ona puno puno mi je pozdravi i kazi joj da se cesto pitam gdjeli je, gdje zivi itd.Za mnoge iz tog legendarnog drustva znam gdjesu i vidjam ih povremeno a njih nikako da sretnem,ovo je prvi put da uopste cujem nesto o njima.Bas ti hvala na informaciji. Paju cu ti pozdraviti na ljeto kad odem tamo ili ako se u medju vremenu cujemo. P.S. Ako se slucajno radi o nekoj drugoj Rajki pozdravi i nju naravno. Pozdrav tebi i svim KRAJISNICIMA.
 4. Ako je to bilo kraj jula ili pocetak avgusta "93 (nesjecam se tacnog datuma)onda sam i ja bio tu.Posle kupanja smo u jednoj vikendici jeli jagnjetinu koju smo kupili od jednog mjestanina,peceno jagnje i 10l domaceg vina za 20DM.
 5. Da bas na njega,mogu da ti ga pozdravim ako hoces. Gdje si ziveo u Petrinji i jeli ides ponekad tamo,ako nije tajna?.
 6. A tek Tukac ispod peke pa jagnjetina pomogucnosti paska.
 7. Pozdrav! Jel zna neko mozda gdje je Sasa (basista) iz Dodir-a(sastav iz ratnih dana).