TE-NEJ

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About TE-NEJ

 • Rank
  Novi clan
 1. Svaka cast na topiku, ovo mi stvarno budi uspomene.
 2. TE-NEJ

  Kolasac

  Ja se ne racunam jer smo ista krv.
 3. Kako se u Sarajevu naziva Druzina prstena? -Ringe, ringe raja.
 4. Poslala Hrvatska Americi atomsku bombu. Svi Hrvati spremni, ocekuju napad. Prodje koji dan, mesec pa i godina, ali od napada nista... Zove Tudjman Clintona i pita: "Kako to, mi vama poslali atomsku bombu, a vi nama nista?" a Clinton ce: "ma je*acemo vam kevu ... samo da vas nadjemo na karti"
 5. Hodaju Crnogorac i devojka Crnogorac: "Vidju ti curo ono brdo?" devojka: "Vidju! Crnogorac: "A vidju ti curo ono drvo? devojka: "Vidju! Crnogorac: "E dosta romantike hajde da se je**mo!"
 6. Dolazi Mujo iz Nemacke bogatiji nego iko u kraju. Pita njega Haso: Je li Mujo kako si uspeo da dodjes do tolikih para? -Pa vidis Haso, uzeo ja kutiju, na njoj napisao masina za stavljanje kondoma, ostavio dve rupe, jednu za pare a drugu za _____. Musterija dodje ubaci novcic, ubaci (ma ko jebe ove crrtice) qrac i ja joj navucem kondom. Poslusao njega Haso i vratio se 6 meseci kasnije 10 puta bogatiji od njega. -Jeli Haso, kako si uspeo da za krace vreme zaradis vise novca od mene? - E, vidis ja sam koristio drugi sistem. Kad onaj nesrecnik ubaci kitu, ja ga iz sve snage u'vatim i vucem, pa on onako iz straha krene da ubacuje jos novcica misleci da je masina pokvarena.
 7. Resili Mesic i Tadic da se zamrznu na nekih 100 godina, da bi, kad se probude, videli sta ce se sve kroz istoriju desiti u regionu. Prodje 100 godina, bude se oni, odmah obojica uzimaju novine i krecu sa pretrazivanjem. Tek posle nekoliko sati citanja cuje sa gov... Mesic kako se cereka. >sta ti je, sta si nasao? -upita Tadic >Ma nista, upravo citam naslov "Danas je 50 godina nezavisnog Kosova". Tadic uzrujan ponovo podize novine i oni nastavljaju sa citanje. Kad posle odredjenog broja strana i Tadic udari u smeh. >sta ti je, sta si nasao?-upita Mesic >Ma nista, evo bas citam naslov "Doslo je do incidenta na Srpsko-Slovenackoj granici".
 8. Mogu li znati razlog brisanja mog posta? Ja sam samo odgovorio na provokacije tog neukog i nevaspitanog ustaskog klerofasiste.
 9. U prilog prici o komunistickim lazima, mogu dodati i primer novoiskopanih snimaka o 27. martu. Na njima se jasno vidi ko je i kako rukovodio demonstracijama. Komunisti, nasuprot svojoj prici, nisu uzeli ucesce u tom desavanju ili je ta uloga bila mizerna i iznudjena od strane naroda. Naravno, cim su se preko sovjetskih tenkova popeli na Beogradski tron mimo volje naroda, svojski su se potrudili da istorijske udzbenike ubace pricu o 27. martu kao danu kada je masa protestvovala protiv nenarodne vlasti, a da je tim protesima rukovodila ideja o jednakosti zasnovana na boljsevickom ucenju, narovno pod patronatom "majke" partije. Nije mi jasna samo jedna stvar, kako to da su gomile izvikivale parole Petar II i ziveo kralj, ukoliko su se nosili krilaticama pokojnog druga koji se zahvaljujuci direktivama Moskve drzao po strani. Istinu o njihovim lazima manje vise svi znaju, samo sto mnogi nisu spremni da je prihvate. Zaludan je posao pricati o necemu opste poznatom.