Poljanak

Members
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

About Poljanak

 • Rank
  Stalni clan
 1. A šta sam vam ja reka, dvije-tri godine prije!? Vuče, čestitke svima vama i neka vam je i ubuduće uvijek mirno i veselo.
 2. Nazad na temu. (skoro pa bih mogao biti moderator) Moje ("uljesko") viđenje percepcije stanovnika Beograda i Zagreba o hrvatskoj ulici u Beogradu odnosno srpskoj ulici u Beogradu. Uvijek će se prije pojaviti (i postoji) hrvatska u Beogradu nego srpska u Zagrebu iz jednog jednostavnog razloga. Stanovnici Zagreba (u koje i sam spadam) to teže prihvaćaju i to je činjenica iako sumnjam da još uvijek fizički stoji ploča - "Hrvatska ulica". A zašto? Može li u Beogradu postojati ulica Billa Clintona koji je rušio taj grad i zamislite reakcije da netko predloži takvu ulicu? Dakako odlazim u krajnosti (zbog objašnjenja), ali 1995. su po Zagrebu padali Orkani i Lune (u jednom prepucavanju mi tzv. vlada RSK kaže "kamo sreće da je još više" iako sam napisao da se radilo o dječjoj bolnici u Klaićevoj ulici
 3. Mesić će to sigurno opet ponoviti (ne vjerujem da je "ekspresno ušutkan"). To je teza koju je prvi iznio prof. Ozren Žunec, a koja tvrdi da je operacija Maslenica izvedena najviše zbog predstojećih lokalnih izbora 1993. jer je popularnost F. Tuđmana i HDZ naglo opala, a narod sve više negodovao na vladajuće. Tu su i klasični "brojači žrtava" koji s jedne strane uzimaju broj poginulih samo u vrijeme same operacije, dok jedna druga struja tu uključuje i žrtve nastale srpskim protunapadom i još mjesecima kasnije (do otvaranja pontonskog mosta u Maslenici). Sve u svrhu dnevne politike i navlačenja vode na vlastiti mlin odnosno ovisno kako je koja struja jača.
 4. Najviše (ali najviše) te treba biti strah njegova vina.
 5. (Nisam mogao odoliti na ovo gore naravoučenje). Pa kaže: Jednoga dana padne Zeko u neku rupu i nikako da se izvuče. Naiđe Lija i on poviče: "Lijo pomagaj pao sam u rupu i ne mogu da izađem!". Kaže Lija: "Ma Zeko jeboga ti, pa nema problema! Sad ću ja da spustim rep, ti se uhvati za rep i ja te izvučem van". Tako i bilo - Lija spusti rep u rupu, zeko se uhvati i ona ga izvuče van. Nakon par dana padne Lija u rupu i naiđe Zeko. Sad zaviče Lija: "Zeko pomagaj jebote, ne mogu van iz rupe". Kaže Zeko: "Nema problema, idemo na istu šemu - ja spustim rep, ti se uhvatiš i vučem te van". I Zeko spusti repić, ali je bio prekratak i Lija ga nije mogla dohvatiti". Sjeti se Zeko i kaže: "Jebiga Lijo, daj se ti strpi, a ja idem po auto i konopac pa te onda vučem van". I ode Zeko po auto i za čas posla izvuče Liju van. Naravoucenije: NIJE VAŽNO KOLIKI TI JE - VAŽNO JE DA IMAŠ DOBAR AUTO !!! ********************************************************************* (nastavite dalje, ja sam čitao samo naravoučenja na početku topica)
 6. Kako to da onda bolje poznam mjesto od tebe? A i tužitelji haškog suda također. Gle, tamo nema nikakvih optužnica za zločine nad Srbima u Kotor Varošu, ali bogme teeeških optužbi ima za Srbe za isto mjesto. Te „nevine ustaše“ kako ih ti nazivaš uključuju i djecu od 0-17 godina. A i najstariju stanovnicu grada, 100-godišnjakinju, koja nije preživjela izljeve „junaštva“ takvog ološa kao što si ti. Recimo Danijela Grgić (svjetska prvakinja u atletici, tipični "ustaša" jer se ti pališ na malu djecu) je imala 3 godine dok je kao „nevini ustaša“ zajedno sa svojim roditeljima „dobrovoljno“ napustila svoje mjesto. Ističem njeno ime da ostalu djecu koja nisu tako „dobro“ prošla kao ona pustim da počivaju u miru. Ovo uključuje i srpsku djecu pošto si ti idiot i ne shvaćah iz prve i obožavaš da prekapaš grobove, idiote jedan nekrofilični. Pričaš gluposti. Nepovezane, dezorijentirane, nečitljive i nerazumljive gluposti. A da se javiš lekaru? Prvo se moraš smiriti i objasniti gdje su ta sela? Kad googlam "zubovići" dobijem na prvoj stranici rezultate koji nemaju nikakve veze s ratom, a kad googlam "večići", "bilice", "kotor varoš", uglavnom dobijem stranice haškog suda, UNHCR-a, opise zločina, ubijene, zatvarane, silovane, premlaćivane itd. do kojih tebi i nije baš stalo. Dakle napiši tko je zaklan u Serdarima, kada i gdje je to mjesto?
 7. Nije to propaganda što ja pišem, samo se ti praviš mutav! Na početku i prije svega, ostavi se moje djece! Možda dobiješ ban zbog toga. Uostalom to pokazuje tvoju kulturu odnosno zaostalost i zatucanost. Uz sve gluposti koje pišeš još si našao meni djecu da kuneš.
 8. Pošto si mlad, kako kažeš, upiši u google pojam "omarska", klikni enter pa vidi koji su rezltati među prvima i u kojem kontekstu se taj pojam najviše spominje. Možeš dalje eksperimentirati sa pojmovima "manjača", "kotor varoš" itd.
 9. Dopuna: I Amerikanci u 2. SR imali koncentracijske logore za američke Japance u kojima su mnogi izgladnjivani do smrti, uništena im je sva moguća imovina, a na tisuće ih je deportirano iz SAD? Englezi su u Burskim ratovima osnovali koncentracijske logore u kojima je pobijena masa ljudi. Pojam "konc-logor" i potiče od Engleza i njihovih zlodjela po Africi. Svima je zajednička namjera: istrebljenje određene skupine ili nacije.
 10. Nisam ni pitao kako pjeva. Što bi rekao narod - bolje četvorka u grudnjaku nego petica u školi.