grom

Members
 • Content Count

  4,704
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About grom

 • Rank
  Dzomba

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pokusaj objasniti izreku ; pricaj srpski da te razume ceo svet . . . A Vladimir Dimitrijevic govori o Skotima i Ircima , kao pravoslavcima . Jesi li to video ? Pominjem ti njega jer si ti njega slusao . . . Mnoge knjige su davno napisane , koje su skrajnute . . .
 2. Gledaj , mnogo teska i komplikovana grada je "lingvistika" . Lingvistika i jezik je kljuc svega . Nisam gledao , dok mi ti nisi rekao V. Dimitrijevica , pa sam sad to ucinio , naravno ne sve . Procitao sam vrlo rano da kazem Milosa Milojevica . Bio sam tad ismijavan medu prijateljima kad sam pokusao nesto citirati , iskreno i sam sam se dvoumio je li to istina sto je on pisao . Danas , uzimajuci u obzir , da nas naocigled kradu i potkradaju ubjeden sam soprocentno da je Milojevic govorio istinu . To je tema koju pokusavam polagano da i ovdje prikazem , ali jako malo imam vremena a i tesko se nalaze te zabranjene knjige u pdf - u .
 3. Sve ce jednog dana doci na naplatu , a do tada ostaju samo tuzna sjecanja i zelje , da im bude laka crna zemlja !
 4. Na ovo pitanje si sam dao odgovor u predhodnom postu . A odgovor mozes vrlo jednostavno "sa konvertitstvom" , preformulisati u pitanje i dobiti odgovor ; zasto Srbe mrze uvek isti priklanjajuci se zapadnim odnosno katolickim zemljama i Hrvati i muslimani u borbi protiv Srba . . . Sta mislis , da se ipak malo ne stide dedova i pradedova pa ih zato lako iskoristiti , da prikriju tragove porekla . . . Ovi ludaci kojima je konstantno malo sto imaju i zele vise , upravo koriste te preverene da uniste ognjiste na kojem su se i sami vjekovima grejali , stvarajuci toboze , nove rase i nova pisma . . .
 5. Zaboravih da ti kazem jednu vrlo vaznu "sitnicu" a koju ti mozda i znades , a moze i da se upotrebi kao dokaz ulaska tolikih migranata na ova podrucja . Dakle da to guraju Ameri , zeleci da onesposobe nemacku . . . Pored potpisa nemacke kapitulacije , nemci su morali 29.05.1945 da potpisu , poseban aneks , koji je bio maltene tajan donedavna ; izmedu Amerike , Francuske i Engleske , gde stoji da Nemacka mora biti pod totalnom kontrolom ovih sila do 2099 god. Ovaj sporazum otvara oci svim ljudima koji zele da progledaju . . . Ovaj aneks podrazumeva i Hrvatsku , kojoj je tata Genser a mama Klinton .
 6. U Hrvatskoj se razvio jedan program kojeg gura , preko Nemacke , Amerika . Kad kazem Nemacka i Amerika mislim na politiku . Govorimo dakle o politici u Hrvatskoj , koja nije njihova izvorna , vec su oni samo dobri sledbenici . Dakle sta im se naredi oni to sprovode u delo . . . Mnogi u Hrvatskoj nisu toga svesni . Jednim delom iz mrznje prema Srbima koja im se konstantno servira a to je upravo razlog da oni to koriste i u napadima bilo koje vrstve na Srbe , koji im se gleda kroz prste . . . Zasto oni toliko mrze Srbe , mozes li mi obrazloziti ?
 7. Eeeee moj rokeru , mi smo davnih dana trebali uzvracati kontra merama . Bilo bi teze , ali davati sve , a ne dobiti zauzvrat nista je ravno samoubistvu . A to nam se i desilo na neki nacin . . . Dakle mislim da si zadovoljan odgovorom . . .
 8. Ma ne zelim da razmisljas pravdajuci se . Ti si realan covek , a mi ovde samo raspravljamo . Na svakom kanalu se mogu naci supljine , netacnosti i spekulacije tako i ovaj kanal . Mi samo raspravljamo o necijim iskazima . . .
 9. Проф. др Мирољуб Јефтић - Неоосманизам versus панисламизам Radio Snaga Naroda - 2 mrt. 2017
 10. Pre svega , politicari su kao suncokreti , tako da niti i jednog ne favorizujem . Ovo o cemu se govori ovde sto si postavio je obicna insinuacija . Koji je razlog da hapse Ivanovicevu sekretaricu ? Vjerujes li da je i ona umesana u ubistvo ? Moze li ista proci bez zelenog svetla zapada i amera ? Nemojte biti smesni . Otvori oci , ako zelis i pogledaj oko sebe pa ce ti biti sve jasno . Mnogo vise od polovine vase vlade je umesano u kriminal i tako ce biti i dalje dok god pasete gospodarima . . . Problem je u tome sto vi vidite tude a ne i svoje . . .
 11. Gledaj rokeru . Svi , koji trebaju doci , na neke od zakazanih drzavnih protokola , unapred dobiju "na papiru" tacne instrukcije sta , gde kud i u koje vreme . Dakle nema omaske . Vucic je znao u , sekundu i milimetar , kakav protokol ce biti . . . Kad je video da ce biti zastave bilo koje , koje ne prilice , koje vredaju Srbe , trebao je jednostavno uz diplomatski izgovor ne doci na skup . Neki predstavnici republika bivse Jugoslavije , jednostavno vredaju dostojanstvo Srba na tom vrlo vaznom skupu . . . shvatas li ti to . . . 1/3 muske populacije Srba je izginula u prvom ratu . . . Srbi su probili solunski front , a ne ni Francuzi ni Englezi ni Rusi ni bilo ko drugi , Srbi su to sami ucinili . . . Ponosan sam na to sto je pradedovo ime i prezime upisano u grobnici . Na to se ponosim i , onda dode neki kujar i peder da to podanistava . A tooo , sto se tamo desilo , eeeee to je nesto drugo . . . to otvara jednu drugu stranicu i zato je i cokolinda kitanovic izmedu ostalog bila tu . . .
 12. Smjesno je i razmisljati da su , siptari to uradili odjednom i iznenada . Tom incidentu je zeleno svetlo dala , eu , odnosno amerika . . . Nista se ne moze desiti slucajno , jer sve konce drze zapadne sile , koje guraju siptare kao konjicu da isprovociraju oruzani konflikt vecih razmjera . . .
 13. Svečani prijem u I. Sarajevu RTRS vijesti - 20 nov. 2018
 14. U Parizu je pokušana revizija rezultata Prvog svetskog rata 12 nov. 2018 U Parizu je obeleženo sto godina od primirja u Prvom svetskom ratu. Za Evropu taj dan ima posebno značenje, jer u EU kažu da su se nekadašnji protivnici iz toga rata zapravo pomirili upravo stvaranjem zajedničkih evropskih institucija — od „Zajednice za ugljen i čelik“ preko EZ do EU. No, ceremonija u Parizu bila je i pravi diplomatski skandal. Uloga Srbije kao prve žrtve tog rata nije ni spomenuta, Francuska je celu svečanost pretvorila u trijumf svoje sadašnje i eventualno buduće, vodeće pozicije u EU. Raspored sedenja na svečanoj tribini, a kasnije i na Bezbednosnom forumu, tačno je pokazao odnos Pariza prema nekadašnjim, ali i sadašnjim partnerima i saveznicima. Dakle, sto godina od dana primirja obeleženo je uz istovremeno pitanje je li istorija, zapravo, odabrala desnicu, da li budućnost pripada desnici? Ako je novi svetski i evropski poredak praktično izjednačio komunizam i nacizam, rezolucija Evropskog parlamenta od pre nekoliko godina, ako se u nekim državama EU podižu spomenici domaćim nacistima, a ruše spomenici Crvenoj armiji, ako „Majn kamfp“ doživljava nova izdanja i prodaje se slobodno takođe u nekim zemljama EU, ako se osporava holokaust, ako je antisemitizam u porastu, a niču i nove neonacističke organizacije, onda se ne treba uopše čuditi rasporedu sedenja na svečanosti u Parizu, onda nema čuđenja govoru francuskog predsednika Emanuela Makrona. Jesmo li to onda i svedoci potpune revizije rezultata Prvog svetskog rata. Jer revizija povoda i rezultata Drugog svetskog rata odavno je u toku? U geografsko-strateškom pa i u političkom smislu? Je li Rusija opet „opkoljena“ istim onim zemljama, iz centralne Evrope i s Balkana, čije su armije zajedno sa Vermahtom nekada jurišale na Staljingrad? Može li se izjednačavati smrt od gladi jednog deteta ukrajinskog kulaka koje je, kako piše Stefan Kurtoa u svojoj „Crnoj knjizi“, staljinistički režim svesno osudio na gladovanje i smrt od gladi jednog jevrejskog deteta u Varšavskom getu koje je izazvao nacistički režim? Iako je ukrajinsko dete moglo slučajno i da preživi tu glad i imalo ceo život pred sobom, dok je jevrejsko dete, ako bi i preživelo glad u getu, čekala gasna komora u Treblinki. Nijedno razumno biće ne može da poredu Aušvic sa najgorim logorima sovjetskih gulaga. Ali neki to danas u Evropi 21. veka porede! Crno mesto na crvenoj pozadini?
 15. A ŠTA VI MISLITE - prof. dr MILOŠEVIĆ Ras Televizija -13 nov. 2018 Gost emisije " A ŠTA VI MISLITE" autora i voditelja Ratka Dmitrovića, na televiziji RAS, bio je prof. dr Zoran Milošević, redovni profesor teorijske sociologije i političke teorije. Profesor Milošević je govorio o verskim problemima na Balkanu. O stvaranju hrvatske i crnogorske pravoslavne crkve, o udarima na pravoslavnu crkvu. Takođe, profesor je otkrio kako je nastala Rumunija...