djevojka koja tuguje

Members
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

About djevojka koja tuguje

 • Rank
  Stalni clan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. razumijem te Milena jer ti si jos mlada, porodica Banjanin je mnogo od davnina tamo. znam da imaju cerku Radmilu koja je u Australiji i ima oko 57 godina sada. rasuti su po svjetu. hvala djete moje i cuvaj se, pazi se tamo. Srecno!
 2. ma nema problema, bolje ikad nego nikad:-) pozdrav rodjo.
 3. hvala mnogo. vidis kako bi ja bila zalutala da sam krenula prema Sisku i promasila tu ljepotu. pozdrav
 4. dje je Mira Tarbuk iz Gradac mali ili Veliki zaboravili smo, nedaleko Gline, Banija? imala je 2 sestre, mladje.
 5. zanima nas dje je Mico Borojevic iz sela Borojevici nedaleko Petrinje. u mladim danima Mico je bio automehanicar u Sisku, mladost mu je nedje preko 50 ljeta.
 6. dobro ali samo jos da priupitamo: da li se prolazi ili prelazi preko toga mjesta ako se ide od topusko prema petrinji? i, jos nesto: da li se vidi ovo sto je na slikama kada se ide autobusom od toplica prema petrinji i sa koje je strane: ljeve ili desne i koliko odprilike je udaljeno od toplica? oprostite sto toliko pitam ali njesam mogla odoljeti tolikoj ljepoti. pozdrav svima
 7. milena da li si ti zivjela u Tomingaju ili tvoji roditelji i da li su poznavali starog Marka i Mariju Banjanin, da li tvoji roditelji znaju neko od njihovih dece.
 8. da li ima koga ko je studirao na Tehnoloskom fakultetu na Viktorovcu-Sisak. odsjek- "Instrumentacije"
 9. pa daj brale reci dje se to moze cuti ako za boga znas. njesmo culi kako crnopotocani "rozgaju". **** cula sam da su crnopotocani pjevaci nad pjevacima. pozdrav i hvala.
 10. sve nestalo? nema kamenskog mosta, debele kose, rujnice, gejkovca, toplica, vranovine, krizanja kod mijaka, ribnjaka u toplicama, starog sela, mlina crljenca?
 11. i moj tata bi hteo znati da li je ziva Mira Badric iz Dragotinje i dje je sada? Mira ima preko 50 ljeta, imala je sestru Mariju Badric. Badric su im devojacka prezimena. hvala svima
 12. valjda ce se naci zemljak moga tate da nam objasni dje je ovo mjesto. molim vas sve mi polako opisite da bi smo bolje razumjeli dje je to odprilike. hvala zemljaci moji mili.
 13. ma moj mrki kordunasu sreco nevidjena hvala mnogo. ko si i odkud si ajde mi reci brale. pozdravlja te tvoja kordunasica.
 14. chule moj mili to je mnogo ljepo ot tebe na poziv, hvala mnogo. biti ce i to jednog dana, u stvari bilo bi bolje sto prije. pozdrav svima
 15. ma nemam ja ama bas nikakvog momka. tata kaze samo onda kada stigne "samo Srbin"!