Krajisnik-Benkovac

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Krajisnik-Benkovac

 • Rank
  Novi clan
 1. neznam ti bolje znas, al kad izracunas desetak kuca sa svakoj po desetak djece,brojka se vec penje do 100 , a jos onih 30 kuca Dobro, ali nije svaka podorica imala po desetor djece :wink: Ali opet nemogu vjerovat tim podacima, Srba je bilo sigurno preko 50 a ne kako oni kažu 23.. pa procitaj bolje napisao sam da je bilo ukupno 251 stan , 215+23=238,falu jos 13 osoba,mozda su se tih srbi izjasnili kao jugoslaveni E reci mi ti sada odaklen znaš da su ti 13 svi Jugosloveni, odnosno Srbi koji su se upisali kao "Jugosloveni"..? Ti podaci su totalno glupost.. po mom mišljenju, tipièno kao i mnogi podaci Hrvatske Države.. kao što vidiš uvjek pokušavaju i smanjiti broj protjeranih Srba u Oluji na 100.000 a ustvari je bilo preko 300.000..
 2. neznam ti bolje znas, al kad izracunas desetak kuca sa svakoj po desetak djece,brojka se vec penje do 100 , a jos onih 30 kuca Dobro, ali nije svaka podorica imala po desetor djece :wink: Ali opet nemogu vjerovat tim podacima, Srba je bilo sigurno preko 50 a ne kako oni kažu 23..
 3. U Buliæu (meni su roditelji rodom iz tog sela) samo mogu reæi da je bilo 40 kuæa hrvatskih i 8 srpskih.. To bi znaèilo 5.4 Hrvata, a 2.9 Srba u jednoj kuæi, u prosjeku, zvuèi malo nerealistièno.. pa cujes to su prosjecne sifre, u stara doba su se djeca radala , nekad ih je bilo po desetak u jednoj familiji, bilo je zemlje i dosta za hranu Neke podorice su i po našem Selu imali od 5-10 .. ali bilo je i nekih sa 2-3 .. Hrvati su od prilike imali sliènobrojno djece kao i mi Srbi..
 4. pozdrav krajisnice ! odakle nam ti ? Roditelji su mi iz Buliæa, živio sam do 1991 u Zadru.. sada sam u Švicarskoj, ti??
 5. U Buliæu (meni su roditelji rodom iz tog sela) samo mogu reæi da je bilo 40 kuæa hrvatskih i 8 srpskih.. To bi znaèilo 5.4 Hrvata, a 2.9 Srba u jednoj kuæi, u prosjeku, zvuèi malo nerealistièno..
 6. Bilo je dosta sela sa hrvatskom Veæinom u Benkovaèkoj Opštini: Stankovci, Lišane Ostrovièke, Polaèa, Šopot, Lišæiæ, Vukšiæ itd.
 7. Èudno mi je samo kako su Mudžahedini mogli uspjeti sa rucnim bacaèom, izmeðu Sanskog Mosta i Kljuèa srušiti Autobus krajiških Boraca iz Benkovca i Knina, u Autobusu je bilo oko 45 boraca koji su se htjeli vratiti nakon uspješne Operacije Koridor, stvarno žaloštno.. :frown
 8. Kolko ja znam je ova plava granica bila pod UN-zaštitom, a boja roze Republika Srpska Krajina..
 9. Ili još gore, šta pišu: [qoute]pravahrvatica00 (2 months ago) dosla je skabrnjanka!! zaklat cemo sve srbe u biljane donje!!
 10. http://youtube.com/watch?v=FmxtEY8vN1k Pogledajte samo koji su to kreteni..
 11. Ja naravno za Crvenu Zvezdu :suncane: Hajdemo svi da pevamo veselo kome je srce crveno i belo. Moja adresa Marakana - sever. Delija uvek i Red Star Forever. Zvezda je ime šampiona. Ima nas 200 miliona. Zvezda je da se pamti dugo. Pobeda ili ništa drugo. Zvezda, Zvezda, Zvezda, peva Marakana. Na moje nebo jedna Zvezda seva, ona je brate crvena i bela. Hajdemo Bogu da se pomolimo, da pevamo i da vas pobedimo. Svi znaju gde je Topèidersko brdo, Delije - sever, tamo gde je tvrdo. Na moje nebo jedna Zvezda seva, ona je brate crvena i bela.
 12. Moze meni je Zet iz Biljana . Ja sam iz jednog sela, Bulic se zove :suncane: