bista-ha

Members
 • Content Count

  272
 • Joined

 • Last visited

About bista-ha

 • Rank
  Dzomba
 1. bista-ha

  Krbavica

  види се да је био музикалан!
 2. ето и зуроф је добио кључеве града новог сада за заслуге у проналажењу и кажњавању скривених нацистичких злочинаца унаточ прво његовом одбијању због споменика јаши томићу .али никад се није изјаснио поводом изјава о српском народу које су дали јеврејске светске познате личности.поготово у задње време.рецимо онај лоренс инглбергер бивши државни секретар америке је изјавио:срби нису нарочито паметни а српска деца се више неће смејати! или онај нобеловац песник из русије такођер јевреј јосиф бродски: србија је несумњиви агресор и требало би да буде присиљена УН резолуцијом да сноси читав терет репарација. али један од већих бисера је сер питер јустинов.сви сте чули за њега.е па он каже овако:срби су дводимензионалан народ са тежњом ка простаклуку.животиње користе своје ресурсе знатно срећније него ови наопаки створови,чија припадност људској раси је у великом закашњењу!!!! да сад не наводим изворе штампе и медија а имам баш тих изјава доста скупљених па мислим да је за то потребна посебна тема.не знам колико је овдје заинтересованих за "диван"о ти зулуфарима који имају намеру да завладају светом?
 3. мени баш тако дјелује.није фајтер иако се хоће показати таквим.млад је још.више ми је жао кад јанковићка изгуби јер ми се чини да је она баш оно што ноле није.
 4. она добро зна зашто је сањим а и он због чега је држи.али има их и татиних ћерки нафатираних ловом које исто то раде са мушкима.ниси знала? ја сам стално живио у великом граду и свега сам се нагледао још као средњошколац у загребу а и после кад сам радио.
 5. класична прича оне плавуше из видимо се у читуљи.ја само хоћу да будем позната,стално на врху да будем фотомодел,да ме сви знају...оно..
 6. ђоковић кад га мало пецка у грлу неће да игра.ово му је друго одустајање у току меча а колико их је предао без борбе због неких по мени безвезних разлога.а та публика је већином због њега и дошла међутим он им није пружио то задовољство да га виде.чини ми се да превише мисли на себе а не на публику која због њега долази.он је одличан играч али кад промјени тај однос према свему тад ћу га цијенити више.
 7. ма не вирим.нисам ја од оних што сакривају своју присутност на форуму.кад је зелено ту сам и јавим се.
 8. jедино и најбоље решење је не учествовати у тој њиховој лизи! не треба то нама .имамо сасвим солидну домаћу лигу у којој су неправедно запостављени клубови који се не такмиче у овој њиховој те самим тим се кочи њихов напредак.а и мука ми је гледати те пичке преко пута.сасвим довољно је ово у евролизи што се повремено састанемо.то више нема везе са спортом.осим тога што су толико кивни на звезду,кад се зна да су гробари направили редаљку на вођи навијача торциде а не делије
 9. ђоковић дефинитивно није борац.зато све више губи симпатије фанова белог спорта на трибинама.додуше још је млад и надам се да ће променити те финесе јер је тренутно играч са највише одустајања.требало би да игра и за публику а не да се боји тешког пораза па макар он био трипут са нулом.није ми никад био симпатичан баш због тога али кад је наш морам га подржавати.што се тиче јелене докић ту се сад тек види да је и мама имала учешћа у свему што се издешавало.толико пљувања по србији од ње и њој сличних у задње време је већ прешло границу доброг укуса.ко да је србја крива за такву њихову животну причу.таква мама а оставила и сина и кћер.сад би да се лиже са јеленом јер јој требају паре-кучка!
 10. а ја мислио то неки јунак ко милош... \
 11. за дневник ане франк сам негдје прочитао да је фалсифкат и да је с намјером измишљен.наравно ово се може протумачити као још један антисемитски атак.има прича из једне књиге како је наш земљак покушао отворити трговину и месару
 12. једна домобранска јединица је заробљена код зиданог моста у пролеће 45. и сви су прешли у партизане .чак су официри преузели команду од дотадашњих смењених партизанскух официра срба.јел се
 13. bista-ha

  Krbavica

  цокље=личке сандале!?
 14. волио бих знати кад је основано ових првих шест набројаних дивизија и гдје је шеста дивизија.?
 15. bista-ha

  Krbavica

  ето ни крбавчани нису одолили изазовима глобализације па почели одбацивати цокље а тражити тигрове буце и то постављене.знао је француски мишлен где ће да уложи паре кад је чуо да крбавчани траже ислључиво тигрове буце.