KALANJ MILOSH

Members
 • Content Count

  312
 • Joined

 • Last visited

About KALANJ MILOSH

 • Rank
  Dzomba
 1. Oћемо ли на Баре за који дан? :}\/
 2. Пошто ова опције јутјубе не ради, ево линкова, па ајте пјешке до снимка. dRFDAFaC7MY Нема раја yXjwzTbi8Yg Пјевај лијепо
 3. Само за екипу из ЛЈ неколико ексклузивних снимака. dRFDAFaC7MY yXjwzTbi8Yg
 4. Паметно вели мој побратим Шобо - "Коме се ради, радили му о глави!"
 5. Ма хебеш лањски сњег, ја више би' ја волио да видим лањски пршут! Радим по цјеле дане, а остатак времена факултет, жене и коцка.
 6. Калањи су порјеклом из старе Србије тј садашег простора Косова и Метохије (прецизније Метохија и граница са Црном Гором) Њихов бјег пред Турцима изгледа овако: прво су из старе Србије прешли у Црну Гору, из Црне Горе у источну Херцеговину, и на крају су завршили у Крајини. Племе се поцјепало на два дјела, једни су населили околину Бенковца (Калањева драга), а други (којима и ја припадам) населили су Лику тј околину Удбине. Ово да Калања има у Курјаку нисам сигуран, али поуздано знам да су били и да их и данас има у Ћојлуку, селу поред Курјака. За све остале информације обратите се преко пп, радо ћу изаћи у сусрет.
 7. поздрав дружино! Ево Калања, а ко под именом "Кијани" пита?
 8. ма свестан сам ја тога, али објасни људима који траже да се њихове фаце не виде. Што се мене тиче слободно скини слике.
 9. Врло добро знаш на чији сам наговор и зашто сео за сто тада кад је снимљена та фотографија. Пласираш читаоцима јефтину демагогију, а ја после испадам политичар или политикант. Види се на свакој слици ко је искрен.
 10. пошто си газдини апетити већи него што смо замишљали ту је и Рада прискочила да придода 'рану. Маша и Витез су у чуду стајали са стране и смијали се.
 11. хеби га зомби, ја ти могу послати не маил оне ђе се виде фаце. Али и сам знаш да се народ скрива без разлога, а морам поштовати њихове одлуке.
 12. Kaко су гости пристизали, тако је он са свима седао да чалабрцне. И када смо ломили чесницу, први је био. а пошто се од килаже јако тешко креће, ту је била Ика да му асистира додавањем погаче. Љиља се из прикрајка смије, а све је забележено и камером.
 13. Газда у налету, а помаже Класнић. ово је тек прва офанзива, а било их је намање 6.