dusan_silni

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

About dusan_silni

 • Rank
  Novi clan
 1. kad nemogu stalno na onu istu : "ej mala, koja ti je slava?" bolje ovo- moguce da naleti kakva sto sanja o petero djece i sto ovaca
 2. neznam jesi li primjetio da sve (3) strane ko mantru ponavljaju to sto ti gore napisao.
 3. Kako se i ja zanimam za istu stvar evo male pomoći: http://www.rodoslovlje.com/ http://www.familysearch.org/Eng/Search/ ... .asp
 4. ok. sad cekam silne poruke pa da vidim koliko ce ih stati
 5. Obrisano! (Nije mi doduse jasno kako jedna poruka od 2 recenice napuni sanduče )
 6. pozdrav svima! Zanima me kakve su cijene zemljišta (građevinskih) na Plitvicama unutar parka (a i šire po Lici). Ne mislim naravno na jezerima nego u onoj široj zoni npr. relativno blizu kakve ceste. Kako ustvari stoje stvari sa gradnjom odnosno dobivanjem gr. dozvola? disclaimer: Zanima me za mene lično i za oca koji ce skoro u penziju. Da se nebi neko brinuo da ce pasti zemlja u krive ruke >)
 7. Jos uvijek nisam nasao ni pradjeda ni njegovog oca, koji su oba dobrovoljci iz Like. Zar nema nigde (on-line) ni popis nositelja Karađorđeva zvezde?
 8. Ja svoje ne nadjoh, pa sade neznam sto da mislim o popisu. Jel moze to negde da se proveri
 9. de se mogu nabaviti knjige od tog tipa... ovu ovdje spomenutu mi je posudio jednom kolega ali i on ju je imao na posudbu pa smo morali na brzinu da vratimo (ko zna koliko je ljudi nabrzinu obišla) :wink:
 10. nisam vec jaaako dugo procitao nista od toga, sad sam bas dobio zelju nako ovih slika. ima li neko da bi prodao sta, pa da pocnem novu kolekciju (stara je ko zna gde)?
 11. stavi foto kolone i stavi onog starog iz prvog plana sa "velike seobe srba" (sa bolje verzije). došli na silu i vraæamo se na silu.
 12. Mozda se i sretnemo. Idem i ja uskoro u GS. moze u muzeju kod onih kostura :wink:
 13. idem skoro u gospic, pa reci sta trebas?