Stari

Members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

About Stari

 • Rank
  Stalni clan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Stari

  TOLIĆ

  Koji si iz Tolića?
 2. Stari

  TOLIĆ

  U Toliću sad nema kuća sve su spaljene osim tri hrvatske.Tolić sada ima sedam (7) stanovnika 5 hrvata i dva Srbina povratnika kojima je obnovljeno 45 m2 kuće
 3. Ovaj izvještaj nije pisan s ciljem da nekoga pozove na odgovornost jer od toga ne bi ni tada ni bilo kada bilo nikakve koristi, ali bi sigurno rasplamsao ionako velike sukobe vojnog i civilnog rukovodstva tada u RSK. Cilj izvještaja bio je prije svega da ukaže na nemogućnost vojničke odbrane RSK i da u slučaju vojnog sukoba RSK neće dobiti vojnu pomoć niti od Srbije niti od Republike Srpske. Nažalost to vojne strukture i oni koji su zagovarali vojničko rešavanje stvari nisu mogli ili nisu htijeli da shvate iako je pad Zapadne Slavonije bio prava pouka što nas čeka u slučaju vojne opcije.
 4. Možete iznijei svoj problem ovdje a možete mi se javiti i na e.mail: nena.p@inecco.net
 5. Svi koji žele da tuže Hrvatsku po bilo kom osnovu neka se slobodno jave, ja i kolega to uspješno radimo već više od 10 godina. Sada je samo problem zastare.Naime Hrvatska je prije šest godina donijela nekoliko zakona o naknadi štete koju su pričinili pripadnici hrvatskih oružanih snaga ali se računa zastarni rok po opštim propisima što znači da se u zastaru računa i vreme do 1996. kada je hrvatska stavila van snage odredbe ZOO po kojim država odgovara za ovakvu štetu, pa opet od stupanja na snagu ovih zakona.Ovo praktično znači da je za sve zahtijeve koji nisu podnešeni na vrijeme nastupila zastara osim onih gdje se prvosnažnom sudskom presudom dokazuje da je šteta rezultat ratnog zločina ili drugog krivičnog djela za koje nije nastupila zastara.
 6. Znam ja gdje se vodi politika ali mi do tih velikih ne možemo.Znam ja da zmiju treba tući u glavu ali neše moći su takve da jedva stignemo malo čačnuti rep.Zato i predlažema da im se suprostavimo njihovim oružjem a to je ko god da nam nanese bilo kakvo zlo odmah od tih naših dželata javno tražiti zaštitu ljudskih prava i demokratije, samo tako će se oni zaustaviti ili će mjenjati oružje kojim nas uništavaju.Sve što nam rade opravdavaju njihovom borbaom za ljudska prava i demokratiju.
 7. Sve je ovo kriva ona kurva Karla del Ponte koja je izmislila udrženi zločinački poduhvat i tako ozakonila trajni progon Srba i genocid.Ta njena fraza je prihvaćena od svih srpskih neprijatelja i oni je tako zdušno koriste i sada i koristiti će je dok potpuno ne unište srpski narod do te mjere da mu se ni ime više ne spominje.Njen cilj je da sudbina Srba bude ista kao i sudbina Gota dakle da potpuno nestanu. Od ovoga zla Srbi se mogu obraniti samo žestokom borbom na svim frontovima. Kao prvo treba protiv karle del Ponet pokrenuti postupak pred sudom u Hagu za ratni zločin genocida nad Srbima
 8. Daosadašnja iskustva pokazuju da Srbima u ovakvim situacijama niti hoće da pomagne Hrvtaska niti Srbija niti Evropski suda za ljudska prava.Jedina stvar koja se pokazala kao djelotvorna je izvještavanje posmatračke misije Evropske unije, pisanje Njemačkom i Američkom ministru za ljudska prava i američkim i njemačkim novinama i organizacijama koje se bave ljdskim pravima. Zato ako imate ovakav problem obratite se navedenim institucijama uz obavezno navođenje svih kršenja vaših prava od strane Hrvtaske uz obaveznu tvrdnju da je u pitanju prvenstveno pljačka privatne srpske imovine pod zaštitom hrvatske države a opet sve u cilju trajnog etničkog čišćenja.Sve ove se mora izričito navesti jer oni na zapadu ništa ne znaju a ako i znaju neće da znaju dok im svaki pojedinac to ne kaže.
 9. To što niko ne želi da svjedoči je jedan od glavnih razloga zašto nam se sve ovo dešava sada pa i hapšenja. Znam ja da neće niko da svjedoči pa ni oni koji su prošli pakao zarobljeništva u Hrvatskoj.Moj drugar bio u Lori nekoliko puta ga vodili da ga kolju, pa ubijaju, tukli, tuširali ladnom vodom vatrogasnim šmrkom, čovek se zgurio jer ga od svega zabolila kičma a oni ga zavežu za dva đipa jedan za ruke jedan za noge i rastežu dok jedan komanduje razvuci popuisti i kada je naredio rastrgaj pojavi se neki njihov sa ašovčićem počme da lupa po
 10. Zombi ako imas adrese ljudi koji bi htjeli svedociti o zlocinima dr. Bosanac ili mi poslati svoje price o njoj i mucenju i ubijanju Srba u Vukovaru daj mi njihov e.mail ili daj moj njima da mi se jave Ja znam, imam i sliku lesa, da je jedno srpsko dijete od 5 godina zaklanu u skloništu kada je njihova patrola obilazila skloništa, ako neko zna nešto više o tome neka mi se javi.
 11. Koliko se ja sjećam ova doktorica je trebala biti prva optužena za ratne zločine.U vreme kada je bila zarobljena KOS je imao neoborive dokaze da je direktno učestvovala u likvidaciji barem dva Srbina u vukovarskoj bolnici i to na način da im je ubrizgala u vene putem infuzije neku tečnost od koje su umrli.Također je terećena za mučenje bolesnika srpske nacionalnosti tako što im je uskraćivala pomoć ili naredila da im se namjerno daje pogrešna terapija.Kada je razmjenjena neko je sakrio sve dokaze protiv nje, a ta razmjena je posebna priča. Tom razmjenom vlasti bivše SFRJ su Hrvatima predale najveće zločince i one koji su najodgovorniji za stradanje Srba u Vukovaru, a Hrvati njima svoje špijune iz famozne grupe Labrador koji su se kasnije pokazali kao najsposobniji hrvatski obavještajci koji su čak ozvučili Miloševićev stan.Poznata je afera pod šifrom "Opera" kada su neki članovi te grupe otkriveni i njihov spektakularni bijeg iz komande vazduhoplovstva u Zemunu. Najinteresantnije je da su se ti koji su pobjegli iz Beograda, radi špijunaže u korist Hrvatske 1992. god. sklonini u Banja Luku gdje i danas djeluju, i bave se velikim biznisom.
 12. Kad bi Srbin bio izabran za predsjednika Hrvatske ovi naši neprijatelji bi to kvalifikovali kao okupaciju kao što su nas sve proglasili okupatorima samo zato što smo živjeli u svojim kućama. Na isti način treba i Obamu proglasiti za okupatora u SAD tako bi i tamo javnost stekla malo drugačiji stav o našem položaju u prošlom ratu.
 13. Tražio je to Pero i od tog Hrvata i od države ali je Sud odbio jer se prije toga nije bavio iznajmljivanjem nekretnina
 14. Ko je kome najveći neprijatelj? Nikao ne mogu da vjerujem da među Srbima ima još onih koji smataju da smo mi sami sebi nanijeli sve zlo što nam se dešava kako tio tvrdi ovaj Banija.Takva razmišljanja Srba su najveća hrvatska pobjeda.On te kolje a ti kriviš sam sebe, lepo boga mi!
 15. Samo da se zna da je u slučaju Pere Kunića i sud u Strazbourgu podržao Hrvatsku politiku i pljačku srpske imovine tako što je odbio Perinu apelaciju. Taj labinjanin obnovio je perinu kuću ukradenim materijalom sa okolnih srpskih kuća, u sudskom procesu nije priložio niti jedan jedini račun o nabavci materijala već je sud presudio samo na osnovu nalaza vještaka. Pre nekoliko godina se slikao sa onom kurvetinom što je pred novinarima pišala po srpskim spomenicima na Kordunu, negdje imam tu sliku pa ću kad je pronađem da je postavim na ovom sajtu. Samo radi znanja o slučaju Pere Kunića prije nekoliko godina izdali smo jednu knjigu iz koje se jasno vidi i namjera hrvatskih vlasti da protjeraju i opljačkaju Srbe i podrška međunarodne zajednice toj poilitici.