obljaj

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

About obljaj

 • Rank
  Novi clan
 1. Eh. Banja Luka. Tamo sam ostavio dve naljepse godine zivota \. Najljepse stvari koje pamtim: 1. Djevojke/Trebe (Tada je bio aktuelan odnos izmedju muskaraca i zena oko 1:14, sto je u prevodu nasom logikom znacilo da ako je i svaka druga djevojka ruzna jos uvek postoji 7 koje su top izgleda i koje samo nas cekaju).
 2. obljaj

  Petrovac

  Godiste su 75 ili 76. Zajedno smo bili u djackom domu u Bihacu. Ako imas neku informaciju kazi, bicu ti mnogo zahvalan :)
 3. I ja se pridruzujem bozicnoj cestitki svim nasim krajisnicima. Mir boziji-Hristos se rodi.
 4. Hajduce ovo je 100% Krajsko selo. Pre Oluje pripadao je opstini Donji Lapac. Granica sa Bosnom je malo nize prema Uni, a jednim delom ide i uz samu Unu. Inace istorijski jeste nekad bio u Bosni (negde do iza drugog sv. rata), medjutim okolnosti su prevagnule na licku stranu. Zanimljivo je da i prezimena koja se srecu u Lickom busevicu, nalaze se i u bosanskom. Stariji mestani lickog Busevica i danas koriste izraze i fraze koji su tipicniji za bosansko govorno podrucije (pojata, kuruzana, przina itd.)
 5. Slike su odlicne. Znaci samo da nema zabune za neupucene: ove zadnje slike koje je poslao hajduk su iz Busevica u Republici Srpskoj. Ali ovo bi trebao da bude topic od lickog Busevica (odakle su i sve ostale slike).Znas hajduce, mi brdjani volimo da bubamo tarabe oko svoga.
 6. zuja, trula kobila???
 7. Druze nisam ja majstor nego je to takav kraj :green Jednostavno tu ne omane ni jedan fotoaparat.A sto se tice cura iz tesligrada batali to, aparat je tad bio sigurno u kvaru :razz
 8. Bice uskoro jos. I slika i istorije. Hvala
 9. Pogled ka kucama Andjelica i na vunu koja se susi vec 12 godina...
 10. Ti si druze malo veceras pustio dim na usi.Ovo su slike netaknute prirode.Ne prizivaj tenkove.
 11. Ooooooooooo.Nisi zaboravio.A Marbelov konjak?Ma jos ga osjecam
 12. Ovo su nezaobilazni detalji Busevica kod kuca Rodica!
 13. Evo pogled od busevickog doma prema Uni (prema granici sa BiH).