HARAMIJA

Members
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

About HARAMIJA

 • Rank
  Stalni clan
 1. Isto šta i sa svim katoličkim crkvama na Baniji prije oluje
 2. Jel ja imam obraza? Jel ti imaš obraza kada pravdaš ubijanje ali baš svega hrvatskoga i rušenje? Ništa nisi odgovorio jeli ja to možda širim ustašku propagandu kada pišem da ste ponavljam u Baćinu, Glinskom Novom Selu i dr. ubili sve od 16 do 90 godina žensko i muško. Kuda su ono nestale katoličke crkve u Glini, Petrinji, Kostajnici? Kuda i preko čega je ono prolazio put u Hrastovici? Preko katoličke crkve je li tako? NEMOJ TI I TEBI SLIČNI MENI O OBRAZU.
 3. Ti koliko vidim znaš gdje je bio starac Papeš 1941 pa nam napiši da znamo.
 4. Dobar post sve kratko i jasno kao za 95 i svi Srbi u jednoj državi samo ste vi ovaj puta uspjeli napraviti sranje, ali zato i dobiti po tamburi i to dooobro
 5. Pa kada je počelo u pounju oko Kozibroda? Kada su izgorjeli Kraljevčani, Dragotinci, Skela? Kada je ubijena djevojka u Budičini? Daj malo pitaj starije.
 6. Ja sam i napisao da je to bio samo pokušaj otvaranja ceste, a ne da je bio i uspješan. Oprosti ali ako tek danas imaš skoro 30 godina i dalje si za mene dijete i nikako nisi bio vojnik u to vrijeme.
 7. Kada insistiraš ajmo o MASPOK-u. Koji je to Srbin tada ubijen ili protjeran ili dobio otkaz? Zašto se na zboru u Grabovcu onda Srbi 1971 u to vrijeme na onakav bestijalan način ubili starca Hrvata Papeša iz Drenčine? Ne znaš ništa o tome? Pitaj starije čak su neki i odrobijali to ubojstvo.
 8. Pa kad drugi diskutanti ovdje pišu da je rat počeo tek pokušajem otvaranja ceste Sisak-Sunja onda je u Vukovaru valjda po njima vladao mir i blagostanje valjda i turizam.
 9. Opet neko dijete. Kada je to bio pokušaj otvaranja ceste Sisak-Sunja? Šta tada rat još nije počeo? Šta već nisu izgorila hrvatska sela i ljudi u pounju, Baniji? Šta već nisu spaljeni Kraljevčani, Dragotinci? Šta u Budičini nije ubijena curica od 16 godina? Šta je u Vukovaru još cvjetao turizam? Koliko si ti uopće godina imao tada?
 10. Nikada se nitko na Baniji od Hrvata nije bojao Živka Koraća, a pogotovo 5 godina jer je čovjek jednostavno bio nestao i svi su računali da je već u Bosni. Iskreno šteta šta se samnom nije sastao pa onda vidjeli tko bi ovdje o čemu pisao. "Sa svim specijalcima i lovcima" tamo gdje se živko skrivao nigdje nije bilo nikakve specijalne policije sve do njegovih ubojstava po tebi junačkih. Jarčević je populista a ne povjesničar pa svaki povjesničar koji drži do sebe kako u Hrvatskoj tako i u Srbiji neće niti da se slika u njegovoj blizini.
 11. Malo sam pomiješao stavri prilikom pisanja, ali onaj koga zanima će pročitati i nadam se shvatiti što sam želio reći.
 12. Tko god hoće da se vrati na svoje i pri tome poštuje zakone države u kojoj živi nitko mu to ne brani. Opet spominješ događaje (MASPOK) o kojima si samo čuo iz nekih priča ostavi se toga. Pitanje da li razumijem ljude koji su poslije Oluje naselili srpska imanja-ISKRENO NE RAZUMIJEM. pRIJE NEKOLIKO GODINA SAM KUPIO VIKENDICU NA MORU I TO DA JE BIVŠI GAZDA BIO SAV SRETAN SA CIJENOM PA MI JE OPET TREBALO NEKO VRIJEME DA SE NAVIKNEM DA SPAVAM U MOJEMU ALI IPAK NEČEMU ŠTA JE NETKO DRUGI NAPARVIO SVOJIM ZNOJEM I KRVLJU. Mada one koji danas žive u kućama koje su njihovi bivši vlasnici Srbi prodali APN-u razumijem. DRUGE NE-OTETO PROKLETO.