daca

Members
 • Content Count

  1,066
 • Joined

 • Last visited

About daca

 • Rank
  Dzomba
 1. Svim clanovima KF-a zelim srecnu 2011 godinu.
 2. Hvala Miaa nocas sam bila jedna od tih koja je zaplesala kao prije 20 godina u Blinji u domu osjecaj vam ne mogu opisati. Nebeska ptico sjetila sam se tebe kada sam nocas usla u Kostajnicu noc je bila da ti nisam mogla sliku koju od tamo poslati ali sam mislila na vas nocas kada sam usla u Susnjar pomislila sam kako bi nas Suki volio na mom mjesu biti i uci u svoj Susnjar, Bacugu , Jabukovac , Blinju i na kraju Kostajnicu. Puno vas pozdravlja Daca vasa ... @->-
 3. Pozdrav i za tebe zemljace i za sve moje Banijce @->- Ptico sada me bas misli citajuci te odnesose na nasu Baniju. Sjetih se onih veceri kada mjesec bi izasao i svih onih zvijezdi sto bi ono nase nebo prekrile kao more. Kako je tada ljeti odisao miris cvece cvrcaka cvikut bi se cuo pokoja sove navece, pokoji sismis bi izleteo iza nekoga krova kuce komsije. Kda bi dan osvanuo ono jutro kako bi mirisalo taj miris eh taj miris ,polja prepuna cvijeca. Zivotinje koje bi krenule na pasu nako mirno i tako bi isle na pasu krasili nasa polja zelena .. Eh te nase male rijecice kako su bile bistre ko dijamanti bi sjale kada bi sunce nad njima sjalo. Tako bi presusile malo pa bi se stvorili mali virovi e tu bi znali ko djeca uzeti krto i natrpati ga granam da prevarimo te male ribice pa kada bi izvadili krto i vidjeli da se koja ribica koprca unutra tako bi bili srecni.. Svi ti trenurci zive u nama i zivet ce vjecno svako ovo mjesto u tudini nema toga mirisa te toline nema toga..
 4. Moram reci da mi je ovo najljepsa slika ... @->- Predivni ste mi .
 5. Ne znam sta da kazem samo da sam gledajuci vas osjetila kao da sam bila sa vama. @->- Mika ljubim te u harmoniku sto odsvira uzicko. :}\/ Moram reci da mi je predivno vidjeti vas bilo i ljubim vas i volim ..
 6. Studenac kao uvijek je predivno tvoje pjesme procitati.
 7. Mislim da nam Boy za ovu sliku ima sve pohvale, za ovo nebo nase sto nam pokaza i podjeli sa nama. Nigdje ljepseg i plavljeg neba nema.
 8. Zemo hvala ti na ovim slikama , davno nisam vidjela u proljece livadu zelenu punu cvjeca i maslacaka. Predivne si slike uradio.
 9. Ma ajde Minja ti to mozes sve i biti na Krajinadi taman mozak malo odmoriti , i onda sledeci dan to poloziti. @->- Kad se hoce sve se moze...
 10. Srecna slava domacine . Sretna slava svima koji slave danas danas.
 11. Hvala brate Crnogorski na saosjecanju . Evo kao sto vidim jesmo mi Krajisnici ali izgleda dosta nas bas potice i vuce korjene iz Crne Gore. Vidim Nebeska Ptico da i ti kao i ja poticemo otamo samo sto je meni otac bio Crnogorac , koji se doselio na Baniju odakle mu je zena bila. Ostao je tu borio se za Krajinu vise nego mnogi kojima je to bila rodna gruda , dao je i sina i svoj zivot za Krajinu iako nije bio iz nje ali ju je zavolio , a izgleda i taj neki Crnogorski ponos i da se svoje braniti mora i po cjenu zivota . Zao mi je samo sto sam bila premalena da zapamtim odakle poticemo iz Crne Gore uvijek bi me na krilu drzao i pricao bas o tom svom stablu o kome ja znam od njega nesto ali toliko nisam bila odrsala da bi znala i to mi je danas tako krivo a njega vise nema da bi mi to kazao i tu se gube moji korjeni sa oceve strane.