smokovic67

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About smokovic67

 • Rank
  Novi clan
 1. Sestre i braco Krajisnici! Danasnjih dana,pre 13 godina,zauvek smo napustili nasa ognjista,za koja su nasi stari ginuli vekovima.Zlocine smo trpeli i mi i nasi preci.Da se ne zaboravi da su nam Hrvati uvek bili najveci krvnici od svih krvnika,kroz vremena u kojima smo ziveli na tim nesrecnim prostorima,mi nikad ne smemo da bilo kada i bilo gde,prestanemo da pricamo o tome;obavestavajuci i podsecajuci sve na te strasne zlocine.Dokle god budemo pricali o nasim stradanjima,mi cemo biti neizbrisivi trag na tim prostorima.Za slobodan i dostojanstven zivot nasih potomaka-mi smo duzni da to uradimo.Za sve zrtve hrvatskog terora nad nama-jos i vise.Neka im je laka zemlja,a mi gde god da bili-NE ZABORAVIMO.
 2. Stankovic se sigurno uplasio za svoje radno mesto pa zeli medijskom paznjom skupiti bar nekakve struje koje bi ga mogle ocuvati.Srzicku su hteli iz HHO optuziti i poslati za Haag,jer je svojim govorom mrznje izazivala neprijateljstvo prema Srbima.Medjutim,neko je zataskao tu optuznicu.To govori da je,,jaka".Sam Stankovic joj ne moze nista.Inace,on je dokazani sovinista...gledao sam kad je Dodik bio gost...na sve nacine je isao da ga ponizi.I Dodika i Srpsku.
 3. Ne radi se o obnovi crkve nego o necem sasvim drugom.Ne zivi se od toga dal je crkva obnovljena ili nije,vec se gleda nesta sasvim drugo.Naime,Srbi iz Ravnih Kotara mogu posao potraziti u Zadru ili Benkovcu,a tamo niti ima posla niti smo dobro dosli.Otidjite na hrvatske forume ili samo pogledajte njihove vijesti...tu za nas zivota nema.Klima je,cini mi se,gora nego1991.Kad se sve sabere mi i oni nikada vise skupa.Pogledajte samo njihove izvjestaje sa Tompsonovog koncerta u Zagrebu,preko 100.000 ljudi je pjevalo,,Ubij Srbina.Pa ono pre neki dan tkdj. ista pjesma na EURO2008 u utakmici sa Poljskom.PRETRAZITE I PROCITAJTE,NIJE TESKO NACI.Dodik je pre neki dan porucio uplakanom M.Pupavcu da se Srbi iz Hrvatske presele u Rep.Srpsku i da tamo ima mjesta za sve.Evo sta kaze Mestrovic:Početkom poslednjeg rata, Mate Meštrović je izjavio: „Nije mi jasno - dvjesta godina mi koljemo Srbe i što ih više koljemo oni hoće da žive sa nama. Taj fenomen ja ne mogu da shvatim". Jasno je da je zelja za zavicajem velika,ali realno gledano...za nas nije i nece sa Hrvatima biti srece.Te pare sto se skupljaju za raznorazne obnove bolje da se proslede udovicama ili deci nasih palih saboraca.Pozdrav svima!
 4. Pavelic je prilikom prve sjednice hrvatskog sabora 1941. donio odluku da prvo gornje polje slijeva bude bijelo i da se stavi crno stampano U.Poslije zavrsetka rata,u istom tom saboru stavili su da to polje bude crveno.Tudjman je 1991.g.htio da vrati bijelo polje,ali je nakon intervencije jednog profesora u penziji(koji mu je navodno bio mentor)povukao taj svoj potez obrazlazuci ga anti-fasistickim stavom ,,prve hrvatske demokratske vlade".Intervencija je dosla usred direktnog prenosa sabora,a sledeceg dana je usledilo objasnjenje u,,Vecernjem listu".To je bilo u vreme kad je otprilike Simo Rajic odrzao cuveni govor nakon kojeg smo se svi ponadali da se nece desiti ono sto se i desilo.