Kakkarot

Members
 • Content Count

  921
 • Joined

 • Last visited

About Kakkarot

 • Rank
  Dzomba

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Što si ovim htio reći? Kakva je ovo podmukla laž, Bepo?
 2. Bepo, ja ne sporim da ste vi učestvovali u odbrani Evrope od Turaka, ali podvlačim, UČESTVOVALI! Evropu je tad branila velevojska iz svih djelova Evrope, a u njoj su bili i Srbi, Hrvati, Rusi, Rumuni, Italijani, Bugari, Njemci, Mađari, Englezi, Francuzi, Španci i da ne nabrajam još. Ako misliš da biste ih vi sami zaustavili, onda ti predlažem da malo prestaneš gledati Ramba i Terminatora svakog vikenda.
 3. Gdje ti vidiš šovinizam u ovoj pjesmi, Bepo? Čovjek je stekao takvo mišljenje o vama tek poslije Drugog svjetskog rata i to tek kad je vidio ono što ste uradili srpskom narodu u NDH. Zar nije istina da ste uvijek pod protektoratom moćnog gospodara maltretirali druge? Zašto se niste junački suprotstavili Turcima i izgubili milion glava kao i mi Srbi, nego ste pobjegli kod moćnih Švaba i Mađara i pod njihovim protektoratom izmišljali bajke o nepobjedivim hrvatskim ratnicima? Nepobjedivi ratnici, kako vas sramota nije! Nepobjedivi ratnici, ispred vas idu Švabe, a vama ostane da se junačite nad djecom i ženama. Brojne jame u kojima je za one 4 nesrećne godine Drugog svjetskog rata ostalo skoro 2 miliona srpskih leševa dovoljno govore o vašem junaštvu. To je jedina legenda, to je jedini dokaz o junaštvu vaših ubica-strvinara. To ako budete pričali djeci u školama, napravićete bolje ljude od njih. Neka pljunu na svoje pretke kao što su Švabe uradile i biće puno srećniji i zadovoljniji sobom. A ovo u Istri je samo maska, vi koristite Istru kao paravan, jer je to razvijenija regija. Svi koji ne poznaju ovo podneblje bolje prvo okreću oči ka razvijenijoj Istri, a kad ih zaslijepe lažni obrisi antifašizma, stiču pozitivan utisak o cijeloj Hrvatskoj, iako je realnost drugačija. Vi ćete meni pričati o multikulturalizmu! Vi? Vi i multikulturalizam? Ma nemoj me zasmijavati, Bepo, molim te! Multikulturalizam? Pročitaj još jednom ovu riječ i uzmi je u kontekstu tvoje države. U samo stotinu godina, na prostoru današnje avnojevske Hrvatske, procenat Hrvata je sa 60% porastao na 96%. Svake godine, svakog mjeseca, svakog dana, procenat Hrvata raste, a procenat drugih naroda otpada, a vi i dalje pričate o multikulturalizmu. Pokrijte se ušima i prestanite svojim lažima remetiti mir onih koji bijahu žrtve vašeg junaštva, antifašizma, multikulturalizma i civilizacijskih tekovina. Nemojte molim vas više o vašem antifašizmu, već ga je srpski narod upoznao dobro!
 4. Znam, Bepo, ali vi ste dio hrvatske države i propaganda koja vlada ostalim djelovima Hrvatske mora dospjeti do Istre. Ne bi veze ovaj jedan koncert na koji je došlo 7000 ljudi, ali ti i sam znaš da će takvi koncerti sad biti sve češći i da će na njima dolaziti sve više ljudi. Kako kažu stari, bitno je prvo probiti led, a Thompson ga je već probio i već ste postali meta njegove i HDZ-ovske propagande čim je on do vas dospio.
 5. Бепо, помири се са чињеницом да се усташтво шири и тамо у твом крају и да његово ширење не можеш зауставити. Како твоја генерација буде старила, нове и нове генерације ће све и више подлијегати тој пропаганди. Жао ми је што вам се то мора десити, али не можете избјећи то. Мало по мало, ХДЗ-ова пропагандна машинерија ће испрати мозак чак и поштеним Истријанима као што је од веселих и добродушних Сплићана направила немилосрдне мрзитеље. Ако мислиш да гријешим, опет ћу ти споменути далматинско приморје како бих те увјерио да сам у праву. Какви су били Хрвати из приморских области прије 25 година, а какви су данас?
 6. A Bepo, gdje si sad nestao? Pričaj nam malo o "domoljubnom" i "kristoljubnom" koncertu onog vašeg "bojnovnika iz Čavoglava"!
 7. Pa ovo je nevjerovatno što priča ovaj čovjek. Ti oslobodio Istru? Pa Istra je u to doba bila italijanska, nemoj mi reći da se je tvoj djed borio da se pripoji Hrvatskoj, a da se odvoji od svoje domovine. Svi Italijani u Istri su bili Musolinijevi vojnici, jer nisu imali razloga da ne budu to. Zašto bi ratovali za hrvatske komuniste kad imaju svoju vojsku, što pričaš to? Istra nije bila okupirana, nego je bila dio Italije, prema tome, niko je nije oslobodio, već ju je Italija morala dati Jugoslaviji kao odštetu. A danas je Istra u Hrvatskoj zahvaljujući partizanima među kojima su većinu činili Srbi i istarski Hrvati kojima je prijetila talijanizacija, a ne nekim izmišljenim italijanskim komunistima koji nisu ni postojali. Ako si ti Italijan, onda si se borio protiv svoje zemlje ako si bio u partizanima. Razumiješ li to ili ti moram nacrtati? Spominjanjem Vukovara i Dubrovnika sad, dokazao si da si Hrvat. Možda ti jesi rođen u Istri, ali izvorni Istrijan nisi nikako. Ti si vjerovatno iz Like ili Slavonije. A te propagande se ostavi, jer nikakvog masovnog pokolja nad hrvatskim civilima sa naše strane nije bilo, čime se vi ne možete pohvaliti, jer ste dovijeka pokolje nad našim civilima predstavljali kao velike ratničke pobjede, a ratničke pobjede koje ste izvojevali uz pomoć Amerike i NATO-a predstavljate kao odraz vašeg nepostojećeg junaštva koje su najbolje osjetila naša djeca koja su završila svoj život tek što su ga počela živjeti. Bepo, ne osjeti se ti ništa uvrijeđenim, tebi svaka čast što ne podržavaš ovakve stavove, ali ovaj me je iznervirao i više se nisam mogao suzdržati. Predlažem da pobrišeš ove postove na kojima se prepiremo, jer tako će tema biti preglednija i vratićemo se na suštinu ove priče. Sve najbolje!
 8. Pa nisam siguran, voliš i jedne i druge, možda si dijelom Bosanac, a dijelom Hercegovac.
 9. Ma ne moraš bolan ić', a ako već ideš, o'š mi pozdrav't sve tamo u Ljubuškom i Po'šju? ;D ;D
 10. Ne pljujem ja nikad po poštenim Hrvatima, samo po onim radikalnim koji bi ponovili ono što su uradili 1941. njihovi istomišljenici nad Srbima u Jasenovcu. A ti si ili katolički Hercegovac ili "M"usliman, jer vidim da se olako razbacuješ riječju "fašizam", što je odlika bosanskih muslimana.
 11. Ne postoje "Bošnjaci" nego Srbi muslimanske vjeroispovijesti. Ja ne priznajem nacije koje je ćopavi izmislio.
 12. Da, fašista je po tebi svaki Srbin koji ne priznaje nacije koji je ćopavi stvorio od djelova srpskog naroda.
 13. Ne postoje "M"uslimani, nego postoje Srbi islamske vjeroispovijesti, ako nisi znao. A vjerovatno znaš da je ćopavi od srpskog naroda odvojio tri njegova dijela i proglasio ih posebnim nacijama-Crnogorce, Makedonce i "M"uslimane. O Srbima katoličke vjere koji nastanjuju Hercegovinu, Bosnu, Liku, Kordun, Baniju i dio Dalmacije i Slavonije ne govorim ovdje, jer su oni ranije otuđeni od srpstva. I nisam ja fašista, moje političko stajalište nije tortura niti gušenje prava čovjeka.