Mo99mo

Members
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

About Mo99mo

 • Rank
  Stalni clan
 1. ko je koga pobio, sa bilo koje strane nek ima muda pa nek kaze ja sam, i nek odgovara za to. a ne da sute i jedni i drugi, dok se sirotinja hapsi i optuzuje
 2. Ha ha haaa Ova ti je dobra,
 3. Ta podmukla babetina, i njeni prijatelj iz Kanade, e to je nesta, moralne vertikale ovog svijeta. Ona ima "Muda" nazivati i pozivati se na nekog da je izjavio u sali da su hrvati i Srbi kopilad !, jedni gori malo od drugih, al svejedno kopilad. Pa njeni preci su hodali goli iprebirali po djubru prije par stotina godina dok su hrvati i srbi bili gospoda, ovaj usrani svjet u kojem ta smeca zive nebi bio nista bez hrvata i srba. Smrdljiva babetina laprda na mobitel svaki dan i njen prijatelj kanadjan, a ko je pronasao radio komunikacije ? da nije mozda " kopile"
 4. Obojicu su iskoristili za svoje ciljeve. Pomirili su se ipak prije smrti Borisa, to je najvaznije. Nije problem pogrjesiti, problem je ne priznati da si bio u krivu.
 5. Vuce, pa zar mislis da ti koji su takva sta uradili imaju osjecaja i razuma ? kome ce se oni izvinuti ? Nista takvima nije sveto, i misle da su veci od Boga, kad im dodje zadnji minut zivota i podju tamo kamo svi jednog dana odu, docekat ce ih neko da ih pita o svemu.