bensedin art

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About bensedin art

 • Rank
  Novi clan
 1. Je l' može da se postavi snimak na You tube, da ga vidimo?
 2. Ima, ima i ženskog sveta. Ne javljam se, ali čitam postove. Da li možda neko ima fotografiju Krbavice zimi? Nikada nisam videla kako izgleda Krbavica pod snegom?
 3. Slike su ti fantasticne. Kao klinka sam svake godine isla na Plitvice i to u avgustu, uvek sam jedva cekala da idem na taj izlet. Posle skoro 20 godina pauze ove godine sam ponovo bila tamo, ali u maju mesecu. Dozivljaj je bio drugaciji, bozanstven, ali ipak imam utisak da je u avgustu najlepse!
 4. Mladene, fotografije su ti sjajne. Bas sam uzivala gledajuci ih! Stavi jos, ako ih imas!
 5. Veliki pozdrav brate Panjkovicu, svet je mali, pa vidis gde se srecemo! Poslacu ti privatnu poruku...
 6. Krbavčani, kako je bilo za Svetog Iliju? Da li je od vas neko tamo bio? Da li su se u toj našoj sada tužnoj Krbavici makar pre dva dana okretali jaganjici?
 7. Mislim da je tada moj ujak bio jedini koji je imao kombajn, tako da vrlo lako moze biti da smo se nekad i sreli.
 8. Sigurno si pobrkao, nikada tu pevacica nije bilo, a bogami ni devojcica. Ja se toga bar ne secam!
 9. Iz Panjkovica. Prva kuca sa desne strane u Panjkovicima, pokojnog dede vikendica! Za raspust pocetkom maja sam bila sam decom i muzem u Krbavici da im pokazem gde sam provodila deo letnjeg raspusta kad sam bila dete. I uzasno sam se potresla. Sve je napusteno i zaraslo. Put do Panjkovica je zarastao u travu, a nema ni one velike stale, prosto je pogled neobican bez nje. Sta se
 10. Nikad nisam ucestvovala na forumima, pa ne znam kako to ide, ali cu valjda nauciti. Ja sam poreklom iz Krbavice (tj. moja majka je tamo rodjena) i pre dve nedelje sam bila u Krbavici posle skoro dvadeset godina i zelela bih da podelim utiske sa vama.