BANIJA 79

Members
 • Content Count

  5,712
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About BANIJA 79

 • Rank
  Dzomba

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

2,751 profile views
 1. Na slici Ivica Pandža "orkan",i ostala žgadija tzv.sunjskih i drugih "branitelja". Zanima me samo kojim su putem išli na Kosovo ? Preko BiH i CG pretpostavljam ? Što znači da su morali proć i preko Republike Srpske. Mora da im je bio težak put preko RS usput gledajući srpske trobojnice,izaziva upalu očiju kod srbomrzaca.
 2. Ova prva je ratna zastava RSK. Ova druga nije,al svejedno lijepa je.
 3. https://www.google.com/search?q=zastave+rsk&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjH9pilusPiAhULDuwKHbEACPkQ_AUoAXoECAsQAQ&biw=360&bih=560#imgrc=c4z4n0QpjrFAiM Kuvar jel dobra ova za početnu na telefonu ? Ili ova ? https://www.google.com/search?q=zastave+rsk&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiGn6G1u8PiAhURyKQKHcusBbQQ_AUoAXoECAsQAQ&cshid=1559226706671&biw=360&bih=560#imgrc=BEeHjs60thP6bM
 4. Nisam ni napiso da jesi. Samo provjeravam jesi na forumu.😁
 5. Zamijenio si kuvara sa duhom prerije i migom.😁😋 Kuvar nije ustaša.
 6. Intervju Slobodana Miloševića poslje 5 oktobra 2000 o padu Krajine i "oluji".
 7. Ovom porukom i pjesmom se izvinjavam svim beograđanima što vam fali dlaka na grudima,30 cm visine,i 35 kg viška. Ne zamijerite.Pozdrav vaš Krajišnik.
 8. Opet pises napamet. HVO u kotorvaroskoj opcini se predo u oktobru 92. Borbe su trajale od juna do oktobra 92. To nije par dana vec 4 mjeseca. Muslimansko selo koje ti spominjes se zove Vecici. Od kud onda 172 poginula hrvata u kotorvaroskoj opcini,ako nije bilo okrsaja sa hrvatima ? U samom gradu nije bilo nikakvih borbi,ali je bilo u okolici. Okolna sela su bila pretezno hrvatsko-muslimanska.
 9. Pa Veca ga je ganjala da ga izruce. Tad je bila ministrica pravde mislim.
 10. A zbog cega su onda Srbi morali vojno osvajat Posavinu i Kotor Varos kad to nisu bila ustaska gnijezda ? U Kotor Varosu su bili u vecini. Sad vise nisu.
 11. Citaj sta pise mrljo,pa ce ti bit jasno. Ne zive hrvati ni blizu onih teritorija gdje su zivjeli prije rata u bih,a broj im se prepolovio u odnosu na peijeratni. Nema ih u Posavini,BL,Kotor Varosu,veceg dijela srednje bosne. Eto gdje ih ustasluk odveo. Samo nek ustasuju i dalje,bice nacionalna manjina u bih. Sto u potpunosti i zasluzuju.
 12. Ja ne pricam o hrvatima iz hrvatske,vec o ovima iz bih. Ostalo im zapadna Hercegovina,par enklava u srednjoj bosni,i orasko-odzacki dzep. Srbi su vecina na 60% teritorije bih,imaju republiku Srpsku,a oni nek i dalje zive u svijetu maste da su Srbi u bih izgubili. Nek se mole Bogu da im Dodik ne otkaze podrsku,mjesto sto pljuju po Srbima. Nisu im Srbi krivi sto su popusili od muslimana,i sto oni nece bit vise njihovo cvijece.
 13. Tudjman je gurno hrvate u zajednicki entitet s muslimanima,gdje su muslimani dominantni,i gdje im muslimani biraju politicke predstavnike Zeljko Komsic npr. S druge strane one prostore sto su zauzeli 95 Drvar,Grahovo,Glamoc,Mrkonjic,Sipovo su izgubili bez metka opaljenog. Taj prostor je sad u republici Srpskoj ili su Srbi opet vecina na tom prostoru,nema hrvata. Pa ti vidi sta su hrvati dobili.
 14. Jedini koji su izgubili rat u bih su hrvati. Kako se zove vas entitet ? Nema vas u Posavini,nema u BL,Kotor Varosu,vecem dijelu srednje bosne itd. Prije rata vas bilo oko 800 000,danas ste ispod 500 000. Pa ti vidi ko je izgubio rat. Samo ustasujte i dalje,moglo bi vam se desit da postanete nacionalna manjina ili da nestanete iz bih. Sto i ne bi bilo tako lose.😀 Nije vam to hrvatska,pa ce bit sve ko tamo.😉