BANIJA 79

Members
 • Content Count

  5,707
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by BANIJA 79

 1. Intervju Slobodana Miloševića poslje 5 oktobra 2000 o padu Krajine i "oluji".
 2. Ovom porukom i pjesmom se izvinjavam svim beograđanima što vam fali dlaka na grudima,30 cm visine,i 35 kg viška. Ne zamijerite.Pozdrav vaš Krajišnik.
 3. Opet pises napamet. HVO u kotorvaroskoj opcini se predo u oktobru 92. Borbe su trajale od juna do oktobra 92. To nije par dana vec 4 mjeseca. Muslimansko selo koje ti spominjes se zove Vecici. Od kud onda 172 poginula hrvata u kotorvaroskoj opcini,ako nije bilo okrsaja sa hrvatima ? U samom gradu nije bilo nikakvih borbi,ali je bilo u okolici. Okolna sela su bila pretezno hrvatsko-muslimanska.
 4. Pa Veca ga je ganjala da ga izruce. Tad je bila ministrica pravde mislim.
 5. A zbog cega su onda Srbi morali vojno osvajat Posavinu i Kotor Varos kad to nisu bila ustaska gnijezda ? U Kotor Varosu su bili u vecini. Sad vise nisu.
 6. Citaj sta pise mrljo,pa ce ti bit jasno. Ne zive hrvati ni blizu onih teritorija gdje su zivjeli prije rata u bih,a broj im se prepolovio u odnosu na peijeratni. Nema ih u Posavini,BL,Kotor Varosu,veceg dijela srednje bosne. Eto gdje ih ustasluk odveo. Samo nek ustasuju i dalje,bice nacionalna manjina u bih. Sto u potpunosti i zasluzuju.
 7. Ja ne pricam o hrvatima iz hrvatske,vec o ovima iz bih. Ostalo im zapadna Hercegovina,par enklava u srednjoj bosni,i orasko-odzacki dzep. Srbi su vecina na 60% teritorije bih,imaju republiku Srpsku,a oni nek i dalje zive u svijetu maste da su Srbi u bih izgubili. Nek se mole Bogu da im Dodik ne otkaze podrsku,mjesto sto pljuju po Srbima. Nisu im Srbi krivi sto su popusili od muslimana,i sto oni nece bit vise njihovo cvijece.
 8. Tudjman je gurno hrvate u zajednicki entitet s muslimanima,gdje su muslimani dominantni,i gdje im muslimani biraju politicke predstavnike Zeljko Komsic npr. S druge strane one prostore sto su zauzeli 95 Drvar,Grahovo,Glamoc,Mrkonjic,Sipovo su izgubili bez metka opaljenog. Taj prostor je sad u republici Srpskoj ili su Srbi opet vecina na tom prostoru,nema hrvata. Pa ti vidi sta su hrvati dobili.
 9. Jedini koji su izgubili rat u bih su hrvati. Kako se zove vas entitet ? Nema vas u Posavini,nema u BL,Kotor Varosu,vecem dijelu srednje bosne itd. Prije rata vas bilo oko 800 000,danas ste ispod 500 000. Pa ti vidi ko je izgubio rat. Samo ustasujte i dalje,moglo bi vam se desit da postanete nacionalna manjina ili da nestanete iz bih. Sto i ne bi bilo tako lose.😀 Nije vam to hrvatska,pa ce bit sve ko tamo.😉
 10. Mislis Dmitrovica ? Pogledam ga,al ne kaze nista novo sto vec ne znamo. Vecina gostiju su ko u pjesmi rokera s moravu,"joj kakvi gosti,Boze me oprosti". Slobini mirovnjaci,mos mislit sto se mos rasanit njih slusajuci.
 11. Hvala Bogu da ce kapetan uskoro bit slobodan covjek. Da mi je taj dan vidjet izraz na licu Vesne Skare Ozbolt.😀
 12. Izmisljam ? Pa pogledaj film "pad Krajine". Tamo je sve fino objasnjeno.
 13. Jest,al to ne amnestira zivadinka ni njegovog brata Vladislava Jovanovica koji je reko Sarinicu,"sto se njega tice mogu Srbe iz hrvatske nabit na kolac" ! Jel sad konacno razumijes sto sam alergican kad ih cujem i vidim ?
 14. Pusti ga. Nije njemu do traka. Njemu samo zao sto Srbi nisu htjeli 91 da stanu u red za klanje ko 41. Posebno u Slunju. Zamisli koja srpska drskost,uzeli pusku u ruke i branili se od potomaka istih onih sto su klali i ubijali po Slunju od 41-45 sve sto je srpsko. Prokleti Srbi,ubice ga sijecanja.😀
 15. Ovo uopce nije snimka iz oluje,vec iz okolice Grahova.I vi ste nosili trake,samo druge boje.😉 Poslovno prolazio kroz Sunju haha ? Pa jesi. Iso si pucat po Srbima naravno.
 16. U Posavini jesu ratovali citav rat,i u Hercegovini na pocetku 92. Niko nikakve tenkove nije mjenjo za gorivo. Pricas gluposti ko i uvjek. Puno je Srba protijerano i pobijeno po Sisku,Gospicu,Odzaku,Zadru,Osijeku,i u Sijekovcu itd.tako da ne cudi sto su tvoji roditelji dobili vizu iz Srpskog Broda. Nisu valjda ocekivali da ce im sin protijerivat Srbe i pucat po Srbima,a oni mirno zivjet u Srpskom Brodu ?
 17. Sto ste se vi Sunja u oluji obiljezavali trakama ? Da slobodno ubijate onog s drugom trakom,ili neobiljezene ?
 18. I Srbi su nosili. Vidi ti Sunje kako on svoju drzavu naziva zlocinacka hehe. Nemoj se zajebat pa to naglas rec u Sunji.
 19. Kako ce mi bit zamislivo da hrvatska naoruzava i zbrinjava muslimane dok ovi u srednjoj bosni i Hercegovini ubijaju s tim naoruzanjem hrvate. Hrvatska je izdala hrvate u bih. Srbi iz republike Srpske nisu mogli niti imali kapacitet da pomugnu Srbima u Krajini. Sami su bili razapeti na dva fronta,protiv dva neprijatelja.
 20. Ko bi reko da ce Srbin hrvate sinoc spasit od Danaca i odvest ih u cetvrt finale. Caca Jovo je ponosan na sina,eno se kesi na htv-u,doslo mu citavo selo (Zagrad) kod Zadra cestitat. Sad im vise ne smeta ko 91. Mozda mu i punac oprosti sto je Srbin.😀 Sad je ime Jovo popularno na htv-u haha.
 21. Priznajem da zaostajem u gledanju maricevih i "jutarnjih" specijalaca.
 22. Progone ga zato sto je Hercegovac. Nekada su Srbi bili dezurni krivci za sve. Danas u nedostatku Srba,dezurni su hrvati iz zap.Hercegovine. Ne cudi s obzirom da su Srbima korijenima i porijeklom najblizi.
 23. Najzanimljivije mi je u tom hrvatsko-muslimanskom ratu,muslimanske izbjeglice zbrinute kod hrvata u hotelima na moru,a muslimani ubijaju hrvate po srednjoj bosni i Hercegovini. Taj fenomen mi kod hrvata ni do dan danas nije jasan ! To je koda bi srpske izbjeglice bile kod hrvata na moru u hotelima,a oni s nama ratuju po Krajini. Nezamislivo i nemoguce.
 24. Nije samo ozren. Ima i srednja bosna kako su isli na hrvate.Vitez,samostan Guca Gora itd. Ima dosta toga.