Kordun007

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Kordun007

 • Rank
  Novi clan
 1. SDF u Beogradu ima oko 15 zaposlenih. Pitam se ko daje pare za tih 15 ljudi koji ne rade ama baš ništa. Beže od ratnih zločina nad srbima, takve teme koje su veoma osetljive za Hrvate njih ne zanimaju. Voleo bi da se oglasi neki zaposleni u SDF koji siguran da ovo čita sad.
 2. Ja sam taj koji ima određeno iskustvo sa Tužilaštvom za ratne zločine u Beogradu, prema tome zamolio bi druge koji nemaju nikakvo iskustvo da ne iznose neistine. Zašto to rade i kakve su im namere? Nestore napisao si: "U mnogim od tih slučajeva sam bio ili podnosilac krivične prijave ili sam nudio dokaze koji nedvosmisleno ukazuju na izvršenje krivičnog dela, ali u nijednom slučaju nisam uspeo." Ako se sad pojaviš tamo sa tim dokazima Tužilaštvo te prvo upozori da ćeš snositi posledice ukoliko govoriš neistine, a zatim će formirati predmet na osnovu tih tvojih dokaza koji će kasnije poslati Hrvatima. Tako je bilo u mom slučaju i siguran sam da je i u drugim slučajevima tako. Ukoliko Hrvati ništa ne urade, ne pokrenu postupak, moguće je da suđenje bude u Beogradu. U mom slučaju Hrvati su pokrenuli postupak posle 6 meseci. Prema tome sigurno postoji nada za pravdu. Ovo pišem zbog drugih, koji se dvoume, koji znaju. Sutra će ih deca pitati zašto ništa nisi uradio a znao si. Moj slučaj poznat je Administratoru.
 3. Da ja iznesem svoje iskustvo sa Tuzilastvom za ratne zlocine u Beogradu. Moja porodica je pobijena 1991. godine od strane pripadnika HV. Zlocin nigde naravno nije procesuiran do 2007. 2007. godine saznao sam preko ovog sajta za saradnju tuzilastva Republike Hrvatske i Republike Srbije. Posle toga otisao sam u Tuzilastvo za ratne zlocine u Beogradu. Dao sam izjavu, kasnije i svi svedoci. To je bila prva izjava. Posle te izjave i ostalih dokaza sve je poslato RH. Posle duzeg vremena privedeni su i osumnjiceni i naravno pusteni odmah na slobodu. Sledi davanje druge izjave ali ovog puta istraznom sudiji u Beogradu. Svedoci ce morati da daju jos jednu izjavu, ovog puta na sudu. Iskustvo govori da krivci mozda nikad nece biti kaznjeni (slucaj Hrastov) ali nase je da ucinimo sto mozemo pa i po cenu neuspeha. Ja sam svedok da ta saradnja postoji i da svi koji su svedoci, a dvoume se, neka prijave zlocince jer oni se setaju slobodno. Nije lako, ali pokojni to traze od nas.