• Announcements

  • dj-zombi

   Pristup forumu neregistrovanim posjetiocima   04/10/2017

   Od danas gosti (neregistrovani posjetioci) vise nece moci vidjeti forum, osim sekcije "Uputstva i Pravila".   Razlog?   Eto bas zato!   Znaci, da bi citali forum registrujte se i udjite sa svojim nadimkom.

sreckovuk

Members
 • Content count

  145
 • Joined

 • Last visited

About sreckovuk

 • Rank
  Dzomba

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

556 profile views
 1. Pavelić NIJE ubijen. On je crko prirodnom smrću. Bio je atentat, ali neuspješan.
 2. Umjesto komentara: http://www.politika.rs/scc/clanak/252676/Spirala-mrznje-rasistickog-govora
 3. Ima li moderatora u avionu? Ovi se svađaju kao dječurlija. Bruka jedna.
 4. @grom Ne slažem se s vašom metaforom, jer ne smatram da smo svi ovce ili poneko pastir. Naša zla sudbina je nemanje "kolektivne svijesti", već se uglavnom gleda kako da se ko smjesti i uhljebi na račun narodne muke. Nema Linta nikakav legitimitet za ovo što radi. Ima samo ličnu korist.
 5. Na žalost, ovo samo pokazuje kakav smo narod. G. Štrbac je jedini Krajišnik koji zastupa interese Srba iz Hrvatske, a da ne podilazi bilo kojoj politici i političarima. Pošto mi Krajišnici nismo priznati ni organizirani kao kolektivitet, prepušteni smo raznim Lintama da u naše ime, a za svoj groš pregovaraju i nastupaju. Ne vidim svjetlo na kraju tunela. Prošlo je vode Zrmanjom i Krkom... Jedina nada je kolektivno pamćenje. Pričajte, pišite, slikajte..... da se nikada ne zaboravi.
 6. Nije dobra ideja. To je kao da onima koji se ne slažu s nekom politikom zabranite čitati neke novine koje se javno prodaju. Valjda vam je namjera da se naša riječ čita, ako se nekom čita. Svakako, prilagodite anketu ispravkom ponuđenih odgovora, što reče kolega Prljavi Hari. Ne mogu biti oba odgovora "Da"!
 7. Nije potrebno da me podučavate, mladi gospodine. Ako sam pogriješio, to je što sam se u komenrau pozvao na vaš nick name. Ja ne polemiziram sa vama, već dajem svoje gledište i stav. Možete ga prihvatiti ili ne-vaš problem. Nemam namjeru da se s vama ili bilo kim nadgornjavam, što je postao manir na ovom portalu. Sve sam gledao svojim očima i doživio na svojoj koži. Hvala Bogu, nakupilo se i godina (iskustva).
 8. @ guns n roses Od svega nabrojanog, ostaće upamćeno da je JNA pokazala svu nesposobnost prilikom zauzimanja Vukovara. Hrvati su ga, kao i Dubrovnik, podvalili kao mamce i oba mamca su progutali i Kadijević i generalštab JNA. U svijet je otišla slika o zloj armiji koju su poistovjećivali sa Srbima. Šta se dalje događalo, odlično je poznato. I još se događa. Zaključak: Vukovar je trebalo zauzeti za dva dana ili ga opkoliti i izolirati. Rušenje sa distance je sramota i najgore rješenje koje su izabrali. Naravoučenije: Ratovi su završeni političkim porazima Srbije i zločinima biblijskih razmjera kada su u pitanju Srbi iz Krajine. Kompletno rukovodstvo Srba iz Srbije, R. Srpske i Krajine, političko, vojno, policijsko je optuženo i osuđeno. Za zločine nad Srbima gotovo da niko nije odgovarao..... Tako stoje stvari.
 9. Poslao sam vam link u inbox. Jedna napomena: nije kotOr već kotAr
 10. To nije link za početnu već na stranicu: Diskusije. No, ako samo meni smeta nema veze.
 11. Da, zaboravih. Kada smo na Forumu, nema linka za povratak na naslovnu stranu portala. Ikona: Home to ne omogućava.
 12. Zašto zastava Republike Srbije umjesto nekog simbola Krajine? Ostalo je u redu.
 13. @guns n roses Ako mislite da sam vam ja najveći problem, onda nemate brige. Mirno spavajte.
 14. @kuk & @cvčak Bravo momci! Ubili ste temu. Svaka čast. Od životnog značaja je pitanje popa i samoubice.
 15. @Cvrčak Niste me ispratili. Ja ne živim u Hrvatskoj od 1992. Drugo, nema se šta "isfolirati" jer je sve tragična istina. Kakvo crno pismo javnosti?!Kojoj javnosti??!Treba politički djelovati u okviru raspoloživih mogućnosti. Na žalost, sve manje je šanse jer je sve manje naroda-Srba. Sve šansu su, po običaju, propuštene, po čemu smo poznati. Preko 50% povratnika je već umrlo. Ta domaćinstva su trajno ugašena. Od nas iz Srbije slaba korist. Samo neko pametovanje i pljuvanje s distance, a kada dođemo na granični prelaz Bajakovo, manji od makova zrna.