Doco

Members
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

About Doco

 • Rank
  Stalni clan
 1. Doco

  LICKE NARODNE IGRE

  ajd', nek' ti bude...
 2. Naravoucenije: Kad chatujes, chatuj sa kondomom!!! Kad chatujes, chatuj sa spiralom!!!
 3. Ni jedno tijelo nije bilo moguce identifikovati na osnovu lica... Glave su im bile ili odrubljene ili smrskane...
 4. Na današnji dan, prije 16 godina, umalo da ostanem i bez æaæe i bez matere... Granate se èudo!
 5. Doco

  Udbinjani

  Shljivovica cudo cini....
 6. Bese dan i bese noc! Koliko boja donosi dan? :eek :biggrin :eek :biggrin :eek :biggrin
 7. Prije desetak dana, dvojica Niksicanina otisli u Ulcinj na plazu. Dosli do momka koji izdaje suncobrane i pitali na srpskom (crnogorskom ) koja je cijena. Odgovor nisu dobili. Odu do sledeceg, ista prica! Srecom, znali su engleski, pa su nekako iscandrili dodatnu opremu... Za koju godinu i CG ce biti kao Kosovo, a isto sleduje i Makedoniji! Doduse, mozda Rusi spase stvar: pokupovase sve zivo po primorju, a bolje da kupuju oni, nego shiptari!
 8. Doco

  KUROMETAR

  Dušu dalo za suneæenje!
 9. E, a sto se tice forme glasanja: mozda bi bilo prikladnije da je izbor za cekiranje: ZA PROTIV NEZAINTERESOVAN Nekako je demokratskije! :wink: :suncane: :biggrin Reinkarnacija... ako postoji, u proslom zivotu sam bio krompirova zlatica, definitivno! Volim krompir, vise nego 'ljeba jesti!
 10. Zanimljivo! Prije desetak dana sam citao u jednim dnevnim novinama o jednom Srbinu koji je posao nekakav islamski velikodostojnik. Rodjen je u BG i sa nekih svojih 20-ak godina, krene ti on sa hipi drugarima ka Indiji da spozna sebe. Put dalek, fizicki naporan, ponestaje para... Do Indije stize samo nas glavni junak! Ostali se vratili kuci, valjda im je bilo dosta "spoznaje"! Medjutim, po dolasku u Indiju, ovaj baja skonta da ni hindu,a ni Buda nisu ono pravo! Preobrati se u islam. Vrati se kuci. Familija, kako uza, tako i sira, kao pogodjena gromom! Obrati se za pomoc BG muftiji, zavrsi jos 1 fax (ili 2, zaboravih) i ode u Australiju da radi kao predavac islama na nekom univerzitetu. Povremeno dolazi u BG, jer voli svoju Bajrakli-dzamiju. Ne znam zasto sam ovo kucao, ali, eto... doslo mi!
 11. Doco

  LICKE NARODNE IGRE

  Ide! :wink: :wink: :wink:
 12. Zmare, pole, basa, ... uuufffffff.....
 13. Doco

  LICKE NARODNE IGRE

  OKE su bile jedne jedine i odrzavale su se u Divoselu... OKE su geografski pojam koji postoji samo u Divoselu... Problem je samo to sto u Divoselu vise nema ljudi, a nece ni biti! Ako bi neko od prezivjelih i htio da se vrati, mora se priznati da nije ni malo interesantno zivjeti izmedju minskih polja koje su s jedne strane postavljali Srbi, a s druge strane Hrvati... Vise bi odgovarao naziv Minskoselo... Dakle, OKE vise ne postoje, niti ce postojati. Postoji Licki viseboj u Apatinu koji nikad nece i ne moze biti kao OKE!