SlobodnaKrajina

Members
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

About SlobodnaKrajina

 • Rank
  Dzomba

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

591 profile views
 1. Šešelj nije Hrvat nego Srbin. Ti nemaš pravo da vrijeđaš čovjeka koji je u Hagu dao veliku doprinos utvrđivanju istine o ratovima u bivšoj Jugoslaviji i ulogi Srba u njima. Tvoje izjave koje su vezane za Šešelja su antisrpskog karaktera. Prestani više ovdje iznositi antsrpske stavove, koje se temelje na komunističkoj i hrvatskoj propagandi. Šešelji su Srb i srpskoj porijekla. Idi negdje drugdje tu tvoju hrvatsku propagandu prodavati,
 2. E moj cerveni.. Seselja nisu mogli usuditi jer nije ucestvovao u zlocine. Sve ono sto si govorio protiv Seselj su bile lazi.
 3. Ozbiljne teme doživljavaju fijasko, kada se vode sa pogrešnim ljudima - koji se nisu oslobodili naprimjer komunizma i jugoslovenstva. Takvih segmenata ima nažalost još uvijek u našoj zajednici. Njima iz čudnih razloga smeta jedan Šešelj, zato što brani srpske državne interse. Njih trebamo na vrijeme signalirati, da nam ne bi ponovo zabili nož u leđa kao 1991-1995. Baš preko tavih elementana se 1991. mogla sprovesti kretenska politika - kreni pa stani.
 4. Пише по старим картама. Уклоњен је тај податак. Из политичких разлога се не говори о томе да је некада главни град Русије био Кијев и да се Заграв звао Сербиново све до мађарске окупације.
 5. Јандрино ново јато - Косово је српско Српски патриотски спот https://www.youtube.com/watch?v=UD4KOxxkpwA
 6. Ја сам увијерен да ћемо Крајину добити без употрјебе војне силе. Као што се Крим мирно прикључио Русији, тако ће се Крајина на исти начин ослободити, без жртава.
 7. То је тачно. Бити хрват је исто као крајишник, црногорац, херцеговац или шумадинац. 1097. године је Мађарска ударила на Србију и окупирала Хрватску (која је била само област у Србији). Вјеровао или не тада се Загреб звао Србиново.
 8. Са подршком предсједника Путина да се вратимо у Крајину.
 9. 80% СРС је 2008. године прешло у СНС. Мој коментар је - у СРС су се налазили каријеристи који су тадашње вријеме и популарност Шешеља искористили да би изградили своју политичку каријеру. Шешељ нажалост није на вријеме открио те каријеристе. Ту он јесте погрешио. Шта даље да кажем. Увијек је било каријериста који би породали чак своју породицу, ради провода и новаца. Ево погледај Вучића, некада је глумио четника, а сада је чак и своју жену и дјећу напустио ради неке манекенке. Као што је своју рођену дјецу и жени издао, тако издава и свој народ и отаџбину. Нас води човјек који гази основне моралне вриједности.
 10. То је политика Запада - чисти сотонизам. Ко не жели да одбаци православне (светосавске) вриједности, неће бити толерисан од стране Европе. Дакле, требамо да бранимо православље против сотонистичке Европске Уније која настоји да даље уништава православне цивилизације. Које су то западне вриједност - курварлук и хомосексуализам. Такво зло не смије завладити нашим просторима.
 11. Какви су твоји ставови - ти си овдје експлицитно изјавио да је Шешељ помоћу усташа уништио Крајину. Имали шта ружније од таквог става? Ти са таквим ставовима вријеђаш народ српске Крајине.
 12. Ти би Шешељу судио да је чинио злочине током "злочиначког пројекта" стварање велике Србије. Мада ни Хаг то ових задњих 12. година није успјео. А ти то као боље можеш?
 13. НДХ је била фашистичка творевима која је створена у главама Западно-Европских злочинаца који су српске територије вјековима приписивали Хрватској. А Крајина је 1991. године била српски етнички простор и нормално је било тада да се тај простор одбрани од Туђмана, који је кренуо путем Анте Павелића. Ти нажалост сматраш да је спречавање сценариа из 1941 - геноцид над Србима - идентично политици НДХ? Како можеш рећи да је одбрана Крајине слична политици коју је водила НДХ? Ти сатанизујеш одбрану Крајине и ту борбу против НДХ успоређујеш са злочиначком политиком НДХ. Па то је смијешно.
 14. Шешељ је, до недавно, био једини политичар у Србији који је признао да Срби у Крајини имају право на самоопредјељење и своју државу. Ако нападаш Шешеља да он због своје политике мора бити у затвору, онда си таквим наступом осудио све Србе који су подржавали политику да Срби ван Шумадије - у Крајини и БиХ - имају право на своју државу. Због чека судити Шешељу? Што је подржавао стварање српске државе у Крајини и БиХ?