zelengrad/lovac/

Members
 • Content Count

  362
 • Joined

 • Last visited

About zelengrad/lovac/

 • Rank
  Dzomba
 1. znaci ova slika je mogla da nastane nedje 1957-58 godine, ko li je tada to slikao ?
 2. Samo da se javno zahvalim onom ko je poslao ove informacije i nadam se da ce vecini ucesnika biti drago procitati ovo. Hvala jos jednom i pozdrav !!!
 3. Mures li nam malo poblize objasnitu trasu tog plinovoga, kud sve prolazi kroz nase selo ? Prati li asfalt ili ,,sjeze,, drito ? Daj nam malo vise detalja ! Hvala unapred ...
 4. A jesi li ti uspio ubrati koju kukacu ili sparogu i ako jesi da nam kazes kakav je ukus istih? Ako si ih kuvao jeli bilo svjezih domacih jaja da se doda sa istima ?
 5. Dje ste narode ? Nemoguce da nidje nikoga nema da se javi ! Ajde da malo prodivanimo o nadoilazecom periodu i planovima za godisnje odmore i posjete rodnom nam selu. Planirate li ici tamo i kad? Bilo bi ljepo da se okupi sto vise naseg naroda u isto vreme. Hoce li to biti za Petrovdan ? Budite mi pozdravljeni !!!
 6. Na zadnjim opcinskim izborima bilo je mnogo obecanja, a jedno od tih obecanja je bilo asfaltiranje puta do Kuzmica. Zanima me ima li ikakvih informacija o tom projetku ili ce to samo ostati predizborno obecanje / prevara kao i do sada/ ? Da li postoji neko ko to moze da pogura kod onih koji su obecali, da ih podseti
 7. Iskreno mislim da ovakva komunikacija nije dobra i da se ne treba sluziti ovakovom vrstom komunikacije, ako bilo ko ima odgovor na moje pitanje moze da odgovori a ako ne isto dobro...
 8. ovu informaciju je obajvio Radio Vrhovine a istu mozete procitati na njihovom sajtu....
 9. Ne mogu da vjerujem da je ovo istina ali evo dobih poruku od prijatelja sledeceg sadrzaja...... SRBIN UHAPŠEN NA PLITVICAMA Juče je na Plitvičkim jezerima uhapšen Dušan Đanković sa Mukinja.Optužen je za ratni zločin protiv civilnog stanovništva za vreme rata u zatvoru u Korenci.Prema još nslužbenim podacima Dušan je juče prvi put došao u Hrvatsku iz Banja Luke gdje je živio u izbjeglištvu.Saznajemo i da je Dušan bio profesionalni policajac prije rata.Sproveden je istražnom sucu u Gospić.Uskoro opširnije o ovom slučaju.
 10. Zanima me kakva je situacija sa mjesnim grobljem ? Koliko mi je poznato prosle godine je bilo ogranizirano i provedeno u djelo ciscenje i uredjenje groblja. Da li ce ta praksa biti i u buduce i ko ce to da uradi ?
 11. Moje prvo pitanje se odnosi na Miljana. Vec duze vreme se nista ne cuje o njemu, pa me znaima da li ga ko vidja i u kojoj se regiji trenutno krece ? Poznato je da kod njega uvjek ima novih desavanja koje su interesantne za mnoge pa je dobro da ih i mi u tudjini cujemo.
 12. Evo da otvorim jednu novu temu u kojoj ce svi imati mogucnost da pitaju sto im je na umu. Po mom misljenju pitanja se ne moraju odnositi na i u vezi Zelengrada vec na sve ono sto koga zanima ili zeli saznati. Znaci bitno je samo da nema vredjanja i omalozavanja a za odgovore niko nije striktno zaduzen vec neka svak onaj ko zna nesto o postavljenom pitanju odgovori. Znaci jednostavno, pa izvolimo !