Dr.Z

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Dr.Z

 • Rank
  Novi clan
 1. [ Pa posto je Srbija u ocajnickoj situaciji sa Kosovom ,normalno je da mora vuci ocajnicke poteze! To sto niko nema od politicara muda(osim Svilanovica) je takoder posljedica dugogodisnje propagande i ispiranja mozga narodu koji ocajnicke i radikalne poteze smatra izdajom itd... Srbija mora da se izolira od Kosova i prepusti siptare medunarodnoj zajednici i samima sebi i ceka priliku za konacno rijesenje albanskog pitanja na Srpskim prostorima. Siptarima odgovara ovakva pat pozicija u kojoj oni neprimetno odraduju svoj plan ali kad bi te pat pozicije nestalo brzo bi na povrsinu isplivali problemi koje nebi mogli prikriti ni njihovi sponzori. Ako se to ne rijesi na ovaj ili slican nacin sljedi najgore za Srbe i Srbiju:DOBIJAJU PREKO 2 MILIONA SIPTARA U DRZAVI I NEMAJU NAD NJIMA NI KONTROLU NI VLAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa ljudi zar ne vidite da je to onda nejveca katasrtofa na pomolu!? Zamislite Srbiju sa preko 2 mil. siptara u zajednickoj zemlji i clanstvo Srbije u EU kad nece biti prepreka za siptare da se pocnu siriti na jugu Srbije!
 2. Dragi moj gospodine.... Ne odoleh,a da Vam nesto ne kazem...ZALUTALI STE !!! Pricama o izdajama i prodajama...o Slobodanu Milosevicu, o Srbima i ne Srbima dokazujete, da nije ni cudo DA NAM SE DESILO STO NAM SE DESILO ! Dragi moj gospodine, vas je izdala i prodala ista ova "PAMET" koja postavlja ovakva pitanja...DA LI NAM TREBA KOSOVO??? STA CE NAM KOSOVO??? Isto tako su se pitali i Beogradjani i ostali "realisti" Sta ce nam Krajina, Sta ce nam Republika Srpska,dok je Srpski narod ginuo i krvario, bio izlozen pogromu...a ja sam im, KAO I VAMA objasnjavao...Srbija se brani u Kninu,Zemuniku na Kupresu,u Trpinji....nisu me slusali...isto razmisljanje kao i kod Vas...Ja znam...i "a moja guzica Sto se tice rasprave, kOSOVA.....O CILJU SE NE RASPRAVLJA ! Raspravljati se moze o nacinima i modalitetima dolaska do cilja, a sam cilj se nikada ne dovodi u pitanje... Da zakljucim...DA, zaista mi je zao svake sekunde provedene ovde, ne zbog MOG SRPKOG RODA I NARODA, kojeg podjednako osecam bratom bio on iz Knina ili Benkovca,Sarajeva, Nisa ili Lajkovca...vec zbog ovakvog dubokorazarajuceg,po Srpski nacion,stava urednika i vlasnika ovog sajta! Zamislite samo nekog Hrvata 1991 godine kako se poziva na "realnost" i govori svojim sunarodnicima....pustite Krajinu,tamo su Srbi u vecini, daj da se Hrvatska okrene buducnosti.... Iz tog razloga,ne znam da li je to moguce,pokusati cu....OBRISTI CU SE SA LISTE AKTIVNIH UCESNIKA OVOG FORUMA ! SRBIJA JE VECNA SVE DOK SU JOJ DECA VERNA ! U tvom tekstu je puno usporedbi koje nemaju vezu sa vezom :confused ,ovih dana svi mnogo pametnuju ali jos nikog nisam cuo da ima neko rijesenje. :idea Zahvaljujuci takvima kao ti doci ce do najgoreg moguceg rijesenja za Srbiju a to je:Kosovo ce samo formalno biti dio Srbije(koja ce imati obaveze prema svojim gradanima) a u stvari biti ce nezavisno kao sto i sad jeste,medunarodna zajednica prebacice probleme u najvisoj mogucoj mjeri na Srbiju i stitice siptare jer ni sama ne zna kako rijesiti njihov problem.Srbija po meni mozda moze zaigrati samo na jednu kartu,poziv Srbima sa Kosova na egzodus i potpuna izolacija Kosova. To je najbolje dugorocno rijesenje inace ce albanci zavladati i jugom Srbije a ne samo Kosovom.
 3. Normalno da se Kr. i Kos. ne mogu usporedivati,ali ljudima(Srbima) na Kosovu daju laznu nadu kao sto su i Krajisnicima ,pa vidis kako se zavrsilo. Neka kazu istinu pa ko hoce ostati neka ostane a ko nece neka ga smjeste u Srbiji.Vidis da su Srbi na Kosovu ko divljac za odstreljivanje.
 4. ...sto prije politicari priznaju(kao Svilanovic) da je kosovo nezavisno ,kao sto prakticno i jeste biti ce bolje za sve a pogotovo za te ljude na kosovu kojima prodaju maglu,kao i Srbima iz hrvatske sto su prodavali.
 5. Kosovo je rak-rana i zna se sta treba raditi.