raspop

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About raspop

 • Rank
  Novi clan
 1. jeste. skrnave nam bogomolje. i isus hristos nam porucuje. oprosti im boze jer ne znaju sta rade. a patrijarh nam pavle porucuje isto tako danas. ali i oprosti boze i nama ako smo nekad bili neljudi. ako nam je kosovo bozjom miloscu datu, samo ga bog od nas moze i oduzeti. isus nam i govori kako cemo ga povratiti a to nije istrebljenjem kako ti kazes nevjernika, vec je to prastanjem i ljubavlju prema covjeku, bliznjem svom. samo tako postajemo boziji borci i pravi hriscani.
 2. doktore nase je ono samo sto nam je miloscu bozijom dato. a bog nam je dao carstvo nebesko u zamjenu za carstvo zemaljsko. nemojte biti toliko gordi jer je to grijeh. njegos je veliki vladika kojeg treba razumjeti ali nema veceg boga od isusa hrista kome slava i hvala. mir i s vama.
 3. doktore ne znam da li ste hriscanin ali u ovogodisnjoj vaskrsnjoj poslanici patrijarh pavle govori o potrebi izmirenja s onima koji nas mrze. tek onda ce nase kosovo koje je u znaku krsta moci vaskrsnuti. nemojte govoriti o istrebljenju, jer istrijebicete prvo sebe. ne znam koliko ste stari ali u svakom narodu ima dobrih i losih ljudi. dobro se dobrim vraca. tako nam hrist porucuje.
 4. pozdravljam zombija i ekipu KF ovim prvim postom. zombi, samo si djelom u pravu. kosovu naravno treba omoguciti nezavisnost ali ne treba dizati nikakav kosovski zid. od takve izolacije svi imaju stetu. s albancima se treba pomiriti i uspostaviti dobrosusjedske odnose. i njima i nama valja zivjeti za sutra, ukljuciti se u moderne evropske i svjetske tokove, postati dio civilizovanog svjeta. zar mislite da njihove majke vole da im djeca idu u rat i ginu. tu mrznju treba prevazici, na dobro i jednih i drugih. nasom dobrotom treba omoguciti njihovim ljudima kojih ima postenih da dobiju sansu pored ekstremista. ako stalno ponavljata, doci cemo i poklacemo vas, sta onda ocekujete. ne mogu da vjerujem da ovdje neki jos uvjek govore o blizkriegu i protjerivanju.