Medacanka

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

About Medacanka

 • Rank
  Novi clan
 1. Samo smo malo zabasali!valjda smo jos tu nedje! Obaveze...
 2. Poslje domace sljive,pola,prsuta,kupusa i mesa,mrdamo do frizidera i nazad.Jos da je malo skorupa i kruva pa base. E palacinci sa basom pa se zapecu!Ode ja najpre da veceram,pa da mogu da citam vase price o janjetini! pa jos sa raznja!pa vruca!ljepi za prste!
 3. ostalo jos malo pri kosti,prsuta.To najbolje staviti pod kupus da se kuva!
 4. E,nije mi to od Boga ,nego od roda,da volim domacu!Vucice,po koji put moram da ti kazem da su ti slike super. Ma,treba i imati sta okaciti!mislim i na slike a bome i na prsut!
 5. Uzivam! A mogla bi i jednu domacu.Sto bi rekla moja pokojna baba Mika "da promjenim paru".
 6. Al nikako da ugledas Velebit, Velagusanine!
 7. e,od kad nisam bila na prelu! Nego ,meni cete jos malo pa zapjevati "kuci zene sad je vase vreme" !
 8. Aj malo istorije! Da li ste znali da je skola u Metku bila jedna od najstarijih u Hrvatskoj?Kada je vladika Danilo Jaksic sazidao kameni dvor,otvorio je idvogodisnju skolu,1770godine.Od ostataka tog dvora sazidana je i nasa skola.E,tako! Da se nesto i nauci.Sad opet mozemo da se vratimo na temu ljetnjeg i zimskog turizma u Metku.
 9. da se i ja naknadno ukljucim.imao je Lukinov vir i restoran-pecenjaru,os krompir,os kukuruz,os ribu,poneko pile a pred kraj ljeta i jagnje.I sve to na zaru!Obuka u plivanju bila je besplatna,bace te na"3"pa se snalazi.Neki su pokusavali i motor da voze po viru.
 10. kleut,pitaj cacu kakvo je skijanje bilo u njegovo vreme!I mene vozio na skijama,doduse usput ja negdje spadnem sa skija.Samo da se zna skijanje je najbolje bilo na Velagusi!
 11. Ono Tomina kuca?! Kao da nikad nisam prosla tuda!A ne milion puta!E,sto vreme cini...
 12. Sve se zeleni a na Velebitu snijeg!Jedne godine u 8.mjesecu,kad sam bila na Stirovcu,vidjela sam i snijeg pun crva.Da ne povjerujes!A tek na Badnju kad pocne da grmi!!!
 13. Vucice,pomazi! Ja ne znam gdje je ovo,cija je kuca?Sve se promjenilo! Samo je Velebit ostao isti!
 14. Jes stvarno suma! A gore na vr Medacke glavice?ee,trebalo dovuci drva do gore.pitajte i "kleut" gdje je bila veca vatra.Salu na stranu,sve slike su vam sjajne!
 15. velagusanin spijun? Nema sanse! znam ga,brate,od mali nogu!