DK15

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

About DK15

 • Rank
  Novi clan
 • Birthday 04/14/1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Bolje da je SDP, pobjedio ali ISTO SRANJE-DRUGO PAKOVANJE, moze biti povratak dolje bez mrznje , ja mislim da je moguce, da se ljudi vrati , bez nacionalizma i bez svega i da svi zive ko prije zajedno.
 2. DK15

  Karta RSK i RSK

  ne valja, pise mi internal server error
 3. bolesni su, s tim simbolima, i tim sranjima vidise da ih najvise ima u asutraliji i u americi, ali mozes razlikovati hrvata i ustasu, jedan te ne mrzi i znas sta se sve desavalo a drugi te mrzi, to se zove nacionalizam, a i u srbiji isto ima puno.
 4. Ali skup je zivot dolje, moj djed i baba sad su bili dolje sve skuplje nego ovdje kod mene u spaniji. Jedino dobro, ljepota je dolje najljepsa zemlja sto sam ikad vidio i mir.
 5. Hvala dj-zombi jel ima jos albuma od Braca sa dinare?
 6. Kad sam imao 4 godine isao sam posto sam zivio tamo a li steta sad sam u spaniji
 7. Uradio sam ovu temu da vidimo jel smi bili blizu. Imao sam kucu u Benkovcu i prodao je deda i imam kucu u Miranjima. Knez Ako hocete isto mozete da tako napisete.
 8. hvala chule bijo sam isao u srbiju 25 dana sad i kupio sam zastavu krajine u nekoj radnji od srbije kod knez mihajlove i zastavu od jugoslavije sa petokrakom stric mi je narucio da siju u staroj pazovi.
 9. hvalavam dj-zombi i chule ja sam i to mislio da nebi bili dje da se kupi zastava srbije ima na pijaci ja sad zivim u spaniji i idem mjesec u batajnicu i kupicu u batajnici ali znate dje se moze kupiti od jugoslavije sto izlazi sa zvjezdom?? hvala
 10. ni je to ta snimicu malo ono sto pjeva u filmu pa cu staviti
 11. Dje se moze kupiti zastava krajine kao sto izlazi na slikama od krajinada??Negdje u beogradu,zemunu...
 12. da pa za to sam stavio posto ja imam na spanskom i pisalo da je odkrio svjetlo i struju
 13. Danas je rodjendan nikole tesle: http://sh.wikipedia.org/wiki/Nikola_Tesla