istina..

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About istina..

 • Rank
  Novi clan
 1. nisam došao da agitujem raspućine, nego da vam iznesem činjenice. P.S. Nemoj da mi edituješ postove.
 2. editovao raspucin... vidi...to sto si clan neke stranke je tvoja privatna stvar ali ako si dosao da politicki agitujes na ovim stranicama onda si na totalno pogresnom mestu...
 3. Šta mislite o ovom čoveku i njegovoj stranci? Član sam njegove stranke i prilično me frustrira kada nas neko naziva izdajnicima. Dakle, neka ovo bude argumentovana rasprava. Kakvo je vaše mišljenje o LDP-u i o Čedi?
 4. Zamislite situaciju da se rat na prostoru bivše SFRJ okončao kao što se okončao ali da je usvojen mirovni plan Z4. Šta mislite, da li bi danas RSK bila ekonomski razvijena ili ne? Kako bi Knin izgledao, da li bi se povećao (pošto bi bio glavni grad)? Da li bi se u RSK povećao broj stanovnika? Kakav bi Krajina imala politički status danas, da li bi joj bilo dozvoljeno pravo na otcepljenje? Da li bi Krajina bila urbana i razvijena sredina ili ne razvijena?
 5. Svi znamo da je realno da se Krajina ne može obnoviti u skorijoj budućnosti. Jel vi Krajišnici imate neki plan kako da obnovite Krajinu? Da li govorite vašoj deci da trebaju da teže ka tome da se vrate u Dalmaciju, Slavoniju, Liku,...? Realno je da ako ovako nastavite da prodajete imovinu i da se pokatoličavate, nikada RSK neće biti obnovljena. Sva ova priča i svi ovi sajtovi su džaba, ako ne preuzmete akciju. Na ovu temu me je potakao sledeći post: viewtopic.php?f=1&t=9262#p170757
 6. Podržavam sednice! Inače, onog predsednika navodne vlade pokojne navodne RSK, treba krivično goniti za lažno predstavljanje. On nije nikakav predsednik ničega.