markoglamoc

Members
 • Content Count

  617
 • Joined

 • Last visited

About markoglamoc

 • Rank
  Dzomba

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

519 profile views
 1. Заинтересовао сам се да направим медовину, односно вино од меда. Је ли од вас ико икад правио медовину, има ли икаквог искуства са тим да ми понуди неки добар савјет? На нету се може наћи доста рецепата, те једни говоре да се мед мора прокувати са водом, други да се не мора а ја како немам никаквог искуства у томе не знам шта је најбоље.
 2. Чуле бриши старе поруке, нема мјеста за нове
 3. Ово је организатор протеста у Брчком. Са својом истомишљеницом...
 4. Нереде у БиХ прави Немачка са циљем рушења Дејтона Нереди из Федерације БиХ, иза којих стоје немачки политички интереси, неће се проширити на Републику Српску, јер српски народ неће организовати протесте који би подржали заставе са љиљанима, тврди директор Фонда за хуманитарно право БиХ Џевад Галијашевић. Галијашевић је изјавио и да се, без обзира на тежак живот, социјалне прилике у Српској решавају институционалним механизмима. “Они су далеко ефикаснији и подобнији од било ког протеста, нереда, паљевине. Сигуран сам да се протести неће прелити на Републику Српску, нити на хрватска подручја у ФБиХ”, рекао је Галијашевић. Према његовим речима, циљ Немачке није да сукоби буду у хрватским етничким срединама, већ у бошњачким и да се евентуално прелију на Републику Српску. “Намера је да се под теретом конфликта у делу ФБиХ доведе до препакивања Дејтонског мировног споразума. САД то неће дозволити и у овом случају Српској то може само користити”, каже Галијашевић. Он је истакао да Немачка контролише ове сукобе, као и оне у Украјини, па ће, каже, вероватно прибећи и другим методама дестабилизације бошњачког етничког и политичког простора. “Република Српска је фактор политичке стабилности. На крају ће се испоставити да су рушилачке операције и незадовољство само били у ФБиХ”, рекао је Галијашевић. Он је навео да је узрок ескалације сукоба између грађана и полиције у Федерацији неадекватна примена силе федералне полиције, која је дуго увезана са криминалним и политичким структурама. “Неадекватно су реаговали, а сиротиња је одговорила. Одговор демонстраната је адекватан криминогености саме полицијске структуре, која је заједно са политичком, извор безакоња у ФБиХ”, оценио је Галијашевић. Извор: Интер Магазин
 5. Овде можете наћи списак затвореника са Голог отока, на списку се налази 16 101 име. http://noviplamen.net/2013/12/25/16000-golotocana-po-spisku/
 6. Како овде стојимо? Не виђам заставу Книњана на Маракани, шта је са том групом?
 7. Мислим да су крајем '94 били Семберци а почетком '95 године у Јануару дошли су дјелови Прве посавске бригаде. Смјењивали су се и остали су на тим подручјима до пада територија.
 8. Ја ипак мислим да је ово погодан тренутак јер би требали искористити ово унутрашње територијално прекомпоновање ФБиХ на што погоднији начин за нас... Мада тешко да ће то проћи али ако се ујединимо и подржимо зашто не би нешто и успјели извући из овога.