Mala_Garava

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Mala_Garava

 • Rank
  Novi clan
 1. NJONJI: Otisao Njonji kod Dr Koke Vojvodica na pregled. "Sta je sa vama gospodine,"pita Koko, praveci se da ga ne poznaje. " Sta m'je? Kao prvo, zdravctveno ctanje pogorsano moj doktole, boli, proticka cvukud, tisti, necto nije u redu," rece Njonji. "Dobro, dobro,nemojte se sekirati, sve ce biti u redu, nego, kako se vi ono zovete?;"upita Dr Koko. " Gojko Latcmanovitc," protrtlja Njonji. "Aa, boli vas velite svukud." " Cvukud, cvuuukud." "Kasljete li?" " Bogami kacljem, kacljem, kad mi ce kod namane, al', cve cesce i cesce." "Dooobro, a, kako ono rekosete, da vam je ime?",opet ce Dr Koko. " Gojko Latcmanovitc rekoh!" povisi ton Njonji. "Da, daa, rekli ste mi, aaa, gdje vi ono radite mladicu?" " Fala na komplimentu doktole. IGM Dzapudzane." "Dobro, najprije da vidimo pritisak,"rece doktor. " Bogami, cini mi ce da mi je ckocio," rece Njonji, migajuci doktoru i gledajuci u mladu medicinsku sestru. "Budite ozbiljni gospodine...,kako ono rekoste da se zovete?,"provocira Dr Koko. Njinji, vec pomalo iznerviran, rece jos jacim tonom:"pa, Gojko Latcmanovitc, doktole." "A, gdje ono radite, rekoste?," opet ce Koko. Temperatura raste, ali se Njinji, ipak suzdrzava, pa opet ponovi, ali, i ovaj put zesce;" III Gee EMmm Dzapudzane!!!" "Dobro je, dobar je pritisak, mozda, trenutno, malo povisen,ali, nije nista strasno, mala prehlada, sigurno vas je uhvatila negdje promaja,"rece Koko. " Da promaja...,promajetina, moj doktole, po vazd' cjeli ubogci dan cvirli na poslu, to, to vise nije normalno," zatrtlja Njonji. "Na poslu, kazete, a, gdje vi ono radite?," doljeva ulje na vatru Dr Koko. " Ctaaa, dje ladim? "Ecs' ti nolmalno gluv, il' clabo, bokcemi tuvics, ti ci ckloz pocenilio cojece," vice Njonji, " koliko puta ti tleba repetilati, ti ci stvalno gluv!!!" "Nisam gluv ni senilan gospodine, i molim vas ljepo, ne vredjajte, sta ima tu cudno, gdje radite, ljepo vas pitam?,sav ozbiljan pita Koko, a jedva se suzdrzava da ne pukne u smjeh. " Dje ladim 'eli?" ponovi Njonji za njim. "Da, gdje radite gospodine?" " Na Jankolov'ci, pljeckam pumidole da prije pocrvene, picka ti matel'na gluva, koga's ti czajebavati!" i izleti iz ordinacije brestimajuci.
 2. hahaha Kapljuv nemoj me zasmijavati....preporucila bi ti da posjetis www.benkovac.org.yu pa da vidis sta su sela Ravnija Kotara...ne brini imamo i mi svoje gnjezdo i dobro ste dosli da svratite kod nas i procitate price koje zivot znace i popijete po koju bukaru crnjaka.... Est brte la, svaka cast za ovaj topic! Pozdrav iz Ravni Kotara :green
 3. Sta ovo reci da se Zelengradjani ne javljaju?! Poljubac za Klapca
 4. Puno pozdrava svim Zelengradjanima, a posebno mom klapcu...Niko se ne javlja zadnji dana, el to znaci zatisje pred buru?
 5. Vidi ti ovog klapca ispod kuline sto se razmava , a ja kad ga zovnem da cu doci da me saceka ispred kuce unda ce biti miran ko bubica.A sto se tice suklenija carapa , jos malo pa sam ih isplela , nece mu tabanima biti ledeno a ni njemu uz mene.Ajd da nebi samo o mume klapcu divanila , zna un sta ga ceka kad mi dodje ruke , ali bogami se opasno najavio odje , sve vas krtikuje ali neka tako i treba kad se slabo javljate. A i esu mi se ovi Gagici bili rasirili odje , njesi muga vise gleti i citati pa ih je sade klapac smirio hahaha Dok lovcu kompas proradi da kuci iz lova pogodi , a slovencu da se magla digne , dotle cu ja izgargasati ovo zeru vune sto ostalo i isplesti klapcu i rukavice , trebace mu dok bude kukuruze branio od krava Djerasimovija , slabo ih pazi pa mu idu u stetu . Ajme , ode ja , osta ja odje dugo , pokipi mi varenika , ubice me mate , a sve zbog ovoga klapca odje , a koliko sam se mucila dok sam je umuzla . AJd zivli mi !!!
 6. Lovac , nemoj ti meni tako na moga klapca ! Ti kada odes kod njega on mora biti kuci , nece bjezati iz kuce (nije on ki ti- reka mi je da je bio kod tebe par puta preko vikenda, al ti vajek uteces iz kuce :biggrin )...a i nemoj mi ga napadati ki prekjuce kad si bio kod njega...Moram ti reci da mi se tuzio da si ga ispitiva za mene hahaha...al on muci, sta ce jadan * ne dam mu da mrdne*...Salim se,mora da me slusa malo. Vi mislite da klapca nema i da se nejavlja ali ja se javljam i pozdravljam vas u njegovo i svoje ime! Pozdrav i za Ljubu iz Slovenije, kao i sve koji posjecuju forum!!! :arow :arow :arow DALMATINKA
 7. Lovac , nemoj ti meni tako na moga klapca ! Ti kada odes kod njega on mora biti kuci , nece bjezati iz kuce (nije on ki ti- reka mi je da je bio kod tebe par puta preko vikenda, al ti vajek uteces iz kuce :biggrin )...a i nemoj mi ga napadati ki prekjuce kad si bio kod njega...Moram ti reci da mi se tuzio da si ga ispitiva za mene hahaha...al on muci, sta ce jadan * ne dam mu da mrdne*...Salim se,mora da me slusa malo. Vi mislite da klapca nema i da se nejavlja ali ja se javljam i pozdravljam vas u njegovo i svoje ime! Pozdrav i za Ljubu iz Slovenije, kao i sve koji posjecuju forum!!! :arow :arow :arow DALMATINKA
 8. LOVAC RECI KLAPCU DA SE NE PRAVI MANIT...ZNA ON KO GA VOLI I POZDRAVLJA ZIVJO!!! POZDRAV ZA SVE
 9. Pozdrav za moga Klapca ispod Kuline!!! Volim te mali:)
 10. JEl to Gak koji sad zivi na Floridi? Pozdrav
 11. SVAKA CAST VLADI, PRAVI RADMANOVIC :biggrin POZDRAV SVIMA KOLIKO VAS IMA
 12. Evo dodje i Petrovdan , slava mome slatkome klapcu.Ovom prilikom mu cestitam i ujedno da napisem Ljubi slovencu o onome sto je pisa i prica za sajam kod crkve u Zelengradu i pecenje u krcmi kod Nindze. :exclaim Za lovca koji je napisao ovu temu odje a javlja se svaki treci mjesec da ga kritikujem hehe..., bila sam mu napisala da pozove klapca na suvu slaninu i bevandu. Kapac mi se nista nije hvalio da ga je zvao. Ovi Gagici su stvarno neke cicije . I na kraju cu opet da spomenem, a koga drugog nego klapca, i da mu porucim da ne smije da se napije za slavu. JEdino ako mu dodje lovac na slavu da mu nazdravi u ime moje a niz grlo svoje . Eto toliko od mene , bukovacke snaje , i pozdrav svima a posebno klapcu i porucujem mu da ne pokusava da se sakrije od mene, docu pa cemo proslaviti taj dan hehe Zivili!
 13. E da lovac muj, tacno si pogodio, zauzet je klapac sa mnom, nedam mu da mi se seta okolo. Za Kapljuv::::: Vidim ja da ti iz Slovenije pozdravljas muga klapca, a nesjecas se snaju zelengradsku pozdraviti. A Klapac ti porucuje za Kapljuv i njegovu vodu da uzmes magarca i da ga natovaris sa dvije kante od 25 litara sa strane i 15 litara u vantreselj i da napunis vodom i oceras miljki i dusanu u gagice 2 da imaju na ceme spremiti manestre i kumpjera. Volila bi se i ja kao buduca snaja zelengradska prekrstiti i napiti hladne zdrave vode sa izvora kapljuvskoga. Eto tolko od mene za ovaj put...jos malo pa ponoc ,valja otici leci,sutra se treba ranije ustati kokosi naranti.... Aj uzdravlje :kolutaj: