prekodrinski

Members
 • Content Count

  126
 • Joined

 • Last visited

About prekodrinski

 • Rank
  Dzomba

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Priča kaže da je Musolini britanski čovek od 1922., dakle od dolaska na vlast. Pavelića je on uveo u britansku službu 30-tih godina. Čovek je znao da on nije skoro nikakav faktor,tj. služiš gospodaru ili... te nema. Time bi se moga objasniti taj njegov strah . Inače, kažu da su I Pavelića, I Hitlera, I Musolinija gazde prebacile na sigurno u Argentinu blizu grada Bariloće.... Verovatno za rezervu ako zakuva sa Sovjetima koji su to sve znali I simptomatično ćutali.
 2. Pa Sneguljice, ništa novo. Kod njih je normalno biti fašista (klerikalni fašista tj. ustaša ). Kad sam imao prepirku sa jednom (ženskom ) osobom preko neta istih pogleda kao većina , ona mi je čak objasnila da ona NIJE ekstremista, već je njena pol. opcija centar. Nisu svjesni da su Ustaše, jer je to tamo normalno, tako se svi ponašaju, ... čak I mnogi od nas misle da je to normalno I cilj im je da dokažu da je I Jasenovac I svi oni zločini normalni, ili možda malo preterana reakcija , ali cilj opravdava sredstva. Kao, oni su pobjedili u poslednjem ratu i sve im je dopušteno. Problem mladih naroda tj. nacija. Javno , naravno , ne postoje ustaše ni njihova organizacija, najviše zbog protivljenja Zapada, tj. njihovih gazda. Inače, kao tajno postoje ta ekstremna udruženja, I svi koga to zanima mogu se informisati o tome. Uglavnom su im šefovi I centri na Zapadu, najčešće USA I Kanada... Poznajem nekoliko ljudi koji su članovi toga , I ponosni su na to. Imam čak I članove moje porodice koji se slažu sa takvim ponašanjima... Naravno , sa takvima imam čim manje kontakata.
 3. Sve je to igra velikih , to moramo biti svjesni. Ovaj napad je bio samo vježba za obje strane , dogovor. Trump pere svoje ponašanje, niko nije stradao, sve rakete su pogodile ciljeve (po amerikancima), 90% raketa je srušeno (Rusi)... ovo je zabava za običan svjet...
 4. Zmago je bivši provalnik, lopov, antisrb... , ali i pajac kojega drugi političari koriste.... Sve njegove izjave uzimati sa rezervom. Nije on ničiji prijatelj, njegoa ideologija je egoizam.
 5. Služio sam kralja Petra i bio sam golih peta, a sad služim druga Tita vidi mi se rit i kita.
 6. Pa da, izgleda da nam generali , a I većina oficira nisu bili profesionalci. I onda ih je morao jedan kriminalac poučiti... a izvora (novina) ima raznih... nažalost malo ili nikako objektivnih. Novinari moraju pratiti politiku vlasnika ili - noga. :))
 7. Ponešto o Arkanu : http://www.informer.rs/vesti/drustvo/85152/OVO-ISTINA-PADU-SRPSKE-KRAJINE-Ispovest-generala-Sekulica-jednoj-najvecih-tragedija-srpske-istorije
 8. Ha ha ha, koja patetika. Ako misli stvarno onda je budala, pa vise od 70 % Hrvata govori slično ko on , ali privatno misli sasvim drugačije. Ali, ima se pravo opredjeliti. Ovakvi nam zaista nisu potrebni.
 9. Pa naravno, kad su to pravni, ideološki I fizički nasljednici bivših komunističkih velikaša. Njihova đeca, njihova krv,.. Tako su se oni I dočepali vlasti '45-te, pa nastavili na isti način. Poštene , vrijedne , patriote, moralne,..... su što pobili što na robiju, preodgoj... pa sad imamo to što imamo. To je normalan slijed događaja.
 10. Komunisti nisu bili elita, oni su sličniji mafiji, stoga su I birali takve koji su njima slični za saradnike, jer su razumjeli sitem.... Demokratija, poštenje , vjera, pravda, zakoni,, red.... to je ionako za slabiće. Nama fali Rambo, prava muškarčina na balkanski način!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 11. Jeste , I to je bio problem I razlog propasti što je Arkana bilo mali million. Kriminalac ostaje kriminalac, s njima se ne pravi država. Državu mora voditi elita.
 12. Željko je bio proizvod svoga vremena, ćaća crnogorac, general, a mali Arkan , kao I mnogo oficirske đece pravi problem. Postaje krimos, ali "naš", tj. potomak nekakve komunističke elite. Pa pogledajte samo koliko je tih potomaka postalo uspješno, ali uz malu pogurku (ili možda malo veću) od utjecajnih roditelja. Čak su I malo kenjali protiv sistema, ali ... "Naš" ostaje naš , pa kako bilo. Tako je I on od Jugoslavena postao Srbin , pa na kraju I Crnogorac ( po general Kapičiću). Ustvari nije bio ništa od toga već samo mali kriminalac, koji je uspio ponešto zahvaljujući vezama.
 13. Ja sam slučajno bio na jednoj njihovoj proslavi I čuo neki politički govor, mislio opet ti njihovi ludi političari. Kad dođoh bliže, vidjeh bidkupa Jezerinca kako viče nešto kao : "Vi se morate boriti, to je sveta borba za obranu.... itd ". To je bilo 90- tih. Da, njihovi popovi su duboko upleteni u politiku....