molitva

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About molitva

 • Rank
  Novi clan
 1. Bio je i ostaće SVETAC u mom sećanju i duši.Hvala bogu što je postojao takav Svet čovek. Hvala mu na pametnim mislima i rečima.
 2. Vidim da moj tekst nije objavljen, a nije bio kompromitirajući, samo sam želela da pozdravim ovo udruženje, ali sada vidim da to nije ono što mislim.
 3. Pošto sam tek sada upoznata sa ovom organizacijom, a pogotovu kada sam pročitala imena učesnika od kojih lično poznajem 80%, zahvalna sam inicijatoru ma ko on bio na ovom udruženju. Malo mi je čudno što posle tog datuma nije ništa objavljeno.
 4. Moj stan u Kninu je otkupio čovjek koji je 11-esti vlasnik po redu.Sada ga preuređuje i renovira prema svojim potrebama i ukusu.Pitam se, a i druge pitam? U kojoj to državi u EU još ima? Da li je državna agencija RH upoznata sa tim i kako papirološki,pravno može neka stambena jedinica biti prodata 11 puta? Mi smo uistinu iz tih područja, kako naša država po rođenju to stalno naglašava-Područje posebne državne skrbi-toliko obespravljeni po tom pitanju da se pitam kako iko u ovom belom svetu to može da prihvati.
 5. Ostala sam bez reči i suvišan je svaki komentar, ali jedno je istinito da je najlakše pokazati prstom u Krajišnike ako su počinili neki greh.Bićemo još dugo žigosani ili ovde ili tamo, zavisno od toga kakav ti je "bingo". Što se Jovana tiče to je "nacionalna sramota" u svakom pogledu, umesto posela i reklama Krajiških "biznismena" bilo bi poštenije i korisnije da su pomogli omladini iz Krajine da nađu svoj put,posao, jer njih niko nije pitao za izgubljene snove, raskinute drugarske i ljubavne veze, a ovde se to sve plaća i to na kratak rok. Jovanu želim da uskoro izađe dignute glave, snažniji i jači nego onda kada je vozio traktor. Neće biti greška da se vrati na svoje ognjište, jer je jedino to uistinu njegovo kao i cele porodice.
 6. Nama se nudi stambeno zbrinjavanje , dok u našim stanovima stanuju ljudi koji su došli , a imaju svoje kuće i stanove tamo negde.Ja sam iz Knina, pa kada odem tamo i gledam te ljude ne vidim da ima puno starijih ljudi. Znači da su oni ostali u svojim "ugroženim" bazama i čuvaju svoje, dok mi ne smijemo prići zgradi u kojoj smo imali stan. SRAMOTA svih onih koji su u aktalnoj vlasti u Hrvatskoj, a ništa nisu postigli za narod koji je tamo živeo.
 7. Svaka čast Kistanjama i glasačima! Ja sam Kninjanka i galasala sam u Kninu 17. maja.Tamo smo odmah dobro odradili posao. Pošto dobro poznajem pobednike u Kistanjama još jednom sretno-tako se osvaja Krajina.