Krka87

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Krka87

 • Rank
  Novi clan
 1. poz momci a di su cure, anoka i ostale?
 2. jos san mlad za to druze nego, nase su najlipse i to ubjedljivo
 3. Pozdrav svim Krajisnicima i onima s simpatijama prima nama, Trazio san malo po netu s vrimenom kako bi uspio da nadjen neki MEDJUNARODNI NVO koji se bavi interesima Krajisnika i/ili RSK bez uspjeha. Najblize nesto sta san nasa je SDF, koji je aktivan u Srbiji i zapadno u Srbije. Ali, bas me zanima el ima nesto takvo koji se bavi engleskim jezikom i koji lobira na nekim nivoima i nekim drustvima/regionima itd. Moje pitanje je dakle, el znate za neku zvanicnu ili nezvanicnu Organizaciji koji se bavi interesima RSK/Krajisnika (koja radi na engleskom ponajvise)? Tu ne mislin prvo na udruge cija je glavna svrha pitanja izbjeglica itd., nego politicka i socijalna i ekonomska pitanja. P.S. Naisa san na Serbian Unity Congress. Iako interesanto, nije explicitno za krajisnike. Unaprid zahvalan. ...
 4. Nisan ni vidio da je chule postavio video vec. Uprav se moje misljenje bazira na Icke-ovoj analizi.
 5. Moje misljenje je da tu vakcinu ne triba uzimati. Dosta ljudi je ozdravilo od tog gripa. Na kraju, mi nemozemo znati sta oni sve stavljaju u tu vakcinu i kako nas biolosko-hemijski sastav u tjelu moze reagirati na to dugorocno.
 6. Uh kolko je nashih uspjesnih sportista, kako trenutno aktivni tako i oni koji su to nekad bili Neko je prije pominija radmanovica, kolko na wikipediji pishe da je rodjen u Zadru al da mu je caca iz trebinja (vojno lice). Rodjak mi reche da smo neko 3,4 kolino s Markom Jaricem, znachi da je i on iz Krajine?! Pojma nisan ima o tome, a i ne mogu naci di je Jaric rodjen na netu. Inache, kosarkash Kosta Perovic je rodom iz Osijeka.
 7. Nije mi nesto ova. Uostalon, zna se da je izbor miss-a, politicki povezano, bar kad se prica internacionalno. Kad bi se mirilo samo po lipoti, ova ne bi imala sansi ako bi "Anoka" sa foruma ucestovala ;]\/ .
 8. Fala na dobrodoshlici tiguan, zeljo, michan, i dasan_1955!!
 9. Pozdrav zemljaci! Red je da se prijavin i ja ode, posto vec duze citan diskusije na ovoj stranici, sve do trenutka kad se uvela obavezna registracija za to ciniti i dalje. Hence, here i am! Poriklon san nedaleko od Sibenika. Priznajen odma, nisan redovan posjetilac, ali trudim se kolko mogu. Za bolja vrimena krajisnika! Uzdravlje!