baksuz_mala

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

About baksuz_mala

 • Rank
  Novi clan
 1. Kako prepoznati zenski spol kod ptica?
 2. to jeste istina,ali moras znati da ima dosta onih koji lazu i muljaju i u stvari nisu ono za sta se predstavljaju :kolutaj:
 3. da je ostavila muza mogla bi nekako razumjeti,ali ostaviti svoju djecu radi ljubavnika,i to jos s interneta :eek to je posljednji sljam. nemam rijeci.taj frajer se nije rodio zbog kojeg bi ja svoje dijete ostavila.
 4. Otisao Mujo u vojsku pa poslije nekoliko vremena odluci poslati Fati svoju sliku u pismu.Slikao se izmedju dva konja i poslao sliku s tekstom: Ljubavi moja ja sam ti ovaj u sredini.
 5. Princeza trazila muza i rekla da ce se udati za onoga koji je najduze moze zadovoljavati u krevetu. Dosao prvi,nakon treceg puta nije mogao vise i ona ga izbaci van, tako bi i sa ostalima koji su nakon treceg,cetvrtog puta padali umorni.. Kad je na red dosao bosanac,poslije prvog puta povuce crticu na zidu, pa drugu,pa trecu,pa sve tako do 27 crtice,pa rece:"Evo 27!" Princeza:"Ne,nego 28!" Bosanac:"Nije nego 27!!" naljuti se i obrisa sve crtice: "E sad cemo iz pocetka!" :eek