Boro

Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

About Boro

 • Rank
  Stalni clan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. On to sigurno radi jer zeli biti lojalan gradjanin Srbije, a ne samo jer njihov pasos nista ne vrijedi. ;]\/
 2. EU je jedina organizacija koja je skoro slozeno (cast izuzetcima) glasala za nezavisnost Kosova, a Srbija zeli bas medju te govnare.
 3. Jedini na polit-sceni Srbije koji barem nesto valjda je Vuk Draskovic. On zna dobro knjige pisati, ostali ne znaju ni to.
 4. Mogao je malo manje "hvaliti" Nijemce. Time nam samo cini medvjedovu uslugu.
 5. Po tome danas ne mozes ici. Ima Hrvata koji se zovu Slobodan, Nebojsa, Dusan, Stanko...
 6. Ne vjerujem da je pritisak na Srbe u Zadru mnogo veci od onog na Arape u Izraelu ili Bijelce u Juznoj Africi (danas). Ako drzis do sebe izdrzat ces. Razlozi radi kojeg mijenjaju vjeru su veca sansa na karijeru, "ugled" u okolini itd. Dakle moze se reci da se tu o otpadu srpstva radi i da je dobro da ih se tako rijesavamo. Neka budu Hrvati srecni s njima...
 7. Najgore je kad svoje mrtve roditelje prebacuju sa jednog groblja na drugo.
 8. Srbi iz Zadra prelaze na katoličku vjeru Prije rata na području Zadra nalazilo se ukupno 26 tisuća Srba, no tek tri tisuće njih ostalo je priklonjeno pravoslavnoj vjeroispovjesti.
 9. Hercegovci (pokatoliceni Srbi) su se cak Hrvatima zgadili, oni stoje izvan konkurencije. Nesto kao kod nas Crnogorci.
 10. Iako ce sigurno slijediti rafal, ali ovi iz Posavine su slicno najebali kao mi. Zato je njihova "ljubav" prema Srbima takva kao ona prosjecnog Krajisnika prema Hrvatima. Oni iz srednje Bosne su tolerantniji prema Srbima, a mrze Bosnjake (jer su s njima ratovali). Tako i Srbi iz RS mrze Bosnjake vise nego Hrvate. Sve to ima neku logiku...
 11. I ja sam cuo da je Pasic bio teski pragmaticar, nazalost u negativnom smislu.