little_devill

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by little_devill

 1. još da nadodam,Vesnin očuh je bio milicajac u Sisku,zvao se Oljača Dragan..možda pomogne u potrazi...
 2. ako netko poznaje Resanović Vesnu,1973. godište..išla je u osnovnu školu Ivo Rukavina -Siđo.. živjela je na obali Ruđera Boškovića,sa majkom i očuhom.. Resanović je djevojačko prezime.. ništa drugo neznam o njoj,ni kada je točno otišla,ni kuda..a zaista bi voljela nešto znati o njoj.. ako netko ima neka pitanja u vezi sisčana,pitajte..jer ja živim u sisku.. hvala svima unaprijed!! @->-
 3. živim u hrvatskoj,učila sam ćirilicu i zapamtila ju do dana današnjega..normalno čitam sve postove,bez stanke da se sjetim nekog slova.. ne sramim se ćirilice,odnosno,toga što znam ćirilicu iako ju ne upotrebljavam jer nemam gdje.. nije u redu zabranjivati ljudima da pišu pismom koje znaju,poštuju i imaju pravo upotrijebiti.. mislim da bi na tom trebali poraditi udruge manjina.. podržavam sve ovdje napisano i sramotno je što se radi..
 4. tako je to kada su stari ljudi ostavljeni sami...na milost i nemilost drugima..da li će im tko pomoći..
 5. Sedamdesetogodišnji Đuro Tadić iz Sočanice kod Dvora preminuo je u četvrtak od frakture lubanje, te su mu nepoznate životinje već mrtvome nanijele brojne ozljede po tijelu.Pokazala je to obdukcije mrtvog tijela nesretnog muškarca kojeg su kasno popodne pronašli susjedi. Očevidom na mjestu događaja i obdukcijom tijela, koja je provedena na patologiji Opće bolnice u Sisku, utvrđeno je da je muškarac prilikom branja jabuka pao na tlo s visine od oko sedam metara i zadobio frakturu lubanje, zbog koje je preminuo, a za vrijeme dok se nalazio na tlu napale su ga nepoznate životinje i nanijele mu ozljede po tijelu. Policija će o događaju podnijeti izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku.
 6. pozdrav svima,ja sam sisčanka..ima li netko iz hrvatske ovdje?