car91

Members
 • Content Count

  70
 • Joined

 • Last visited

About car91

 • Rank
  Stalni clan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nemoras biti Rambo tam ti netrebaju onoliki misici vec kondicija a to mi nije problem jer treniram kickbox.
 2. Netreba mene niko voditi vec me zanima kakav je prijemni cuo sam da je fizicki zahtjevan, pa zelim da znam kako da se pripremim.Kako da treniram.
 3. Jel zna neko mozda neke informacije sta je potrebno za ulazak u specijalnu policiju mup-a Republike Srpske.Znam da prvo moras zavrsiti obicnu policisku skolu.I jel ko zna kakav je prijemni.
 4. Je mozda neko zna kako izgleda prijemni na policisku akademiu u Banja Luci.Ako ko zna bi bih mu zahvalan ako moze da mi odgovori.Unapried hvala.
 5. Dodik je veliki lopov ali treba da odgovori na sve napade na srbe i RS a ne ko drugi politicari da se izvinjava.
 6. Hvala.Znam za to to je samo dio filma.
 7. Duboka je Una river je dokumentarac o agresiji hrvatske na Republiku Srpsku 1995.Jel ko zna gdje se moze naci ovaj dokumentarac.
 8. Neznam staviti video pa pogledajte na youtube pod nazivom DUBOKA JE UNA RIVER
 9. evo video o prelazku u Novom Gradu dio videa je konstrukcija a dio su pravi snimci.Upozorenje snimci su potresni.
 10. Manitu ja sam piso o roniocima ali da si malo bolje cito onda bi i procito da su na Novi napadali iz dva pravca ti ronioci nisu izaslia.Ali su na drugom mjestu presli u naselje tunjice i pobili 37 civila.A sto kazes da ih je 200 preslo pa Pantelija Curguz po svojim podacima i kaze da ih je 200 pobijeno.
 11. Oni nikad nisu usli u grad Novi su napali na dva mjesta.Napad na grad je odbijen a drugi je napad isao na Tunjice koje su udaljene od grada 3 km.Inisu zauzeli 2-3km vec mostobran od 500x300 metara.Citava je brigada mogla proci kod Lignospera ali tamo ni nisu pokusali .Pa to govori o samoij strucnosti Hrvataskih oficira kojisu napali na Tunjice koje je brdo.
 12. Ja sam iz Novog Grad pa znam za podatke o poginulima u Novom Gradu a sto se tice drugih gradova nasao sam podatke na sajtu vlade Republike Srpske.A kanarinac nije bilo nije bilo 8 aviona tja koji tije to rekao zajebo te.Bila su dva nakon bombardovanja kolone trebali su se vratiti na Mahovljane ali je jedan pilot samovoljno izveo jos jedan napad pa je na povratku oboren avio je pao u Novom Gradu.A i hrvati su napadali avijacijom tacnije jedan je helikopter poletio u pomoc voojnicima na zemlji iz pravca Dvora, ali su nasi vojnici iz pusaka zapucali ka njemu i on se povukao.A sto se tice hrvatckih zrtava Pantelija Curguz kaze da ih je bilo vise od 200.A ona kolona stoje bombardovana mora imati bar duplo vise gubitaka.U Novom je stradalo najvise civila ali i hrvatskih vojnika, o njemu se manje prica jer presjednik boracke Pantelija Curguz najvise prica o Dubici a ustvari jedino su u Dubicu hrvati i usli.Na forumima se kaze Novi, Dubia i Kostajnica a hrvati su napali i na Gradisku.
 13. Izvijavam sde sto sam ovo vako zbrzano napisao pa nije sasvim jasno ali sam bio u zurbi.Ako kome nije sta jasno nek pita.
 14. Ma Slobo je zajebo srbe u Krajini i Bosni.Krajinu je dao u zamjenu za Kosovo tako se dogovorijo sa Amerima ali su ga oni nakraju zajebali.Treba je VJ ostaviti 1991 u Krjini i Republici Srpskoj i imati veliku Srbiju.Nebi hrvati i muslimani smjeli tad napasti.E tad bi moral bio najveci.Ali i smo srbi budale u Bosni smo na pocetku rata mogli sve zauzet.Ali staces nismo mi ko hrvati i muslimani prokleti pa da ocemo tudje mi zelimo samo svoje.