JaZZa

Members
 • Content Count

  397
 • Joined

 • Last visited

About JaZZa

 • Rank
  Globalni Moderator

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Zamoljavam da se vratite naslovu teme a slobodno mozete otvoriti i drugu temu gde cete nastaviti sa prethodnom diskusijom. Zahvaljujem. Podsetnik na pravila foruma: Svi komentari koji namjerno ili nenamjerno nemaju veze sa temom odredjenog topika bice obrisani bez prethodne najave i upozorenja.
 2. Dasan_stari, koliko je koga gde bilo i koliko koga gde sad ima sa tim se mogu samo opterecivati likovi zaglavljeni u 90-tim godinama gde i dalje merilo za srpstvo vide po raznoraznim cukama, a rezultat svi znamo tako da prodji me se sa takvim licemernim stavom. Zbog tvoje uvredjujuce izjave sa goropadnim osmehom smatraj da si upozoren na ponasanje.
 3. Da ne ispadne ono moje "obecanje ludom radovanje", jethro je najslabija karika.
 4. jethro, izmedju ostalog, zbog ovoga... i ovoga... pa-pa
 5. Khm...ocigledno da je "druga strana" OPET ostala "po strani" da gleda ovo medjusobno prosipanje i uvrede na racun srpskog naroda i zemlje. Ma i da je sve crno da crnje ne moze biti trebali ste gospodo vec nauciti od Hrvata da to ne iznosite "van kuce" a pogotovo ne na ovakvim temama.
 6. Dobro ljudi (pojedinci ce se vec prepoznati) udaviste diskusiju sa "Quote", sticem vec utisak ili da ne znate kako i cime popuniti ovaj mali okvir pa morate nabaciti lopatom i malo tudjeg teksta ili da imate problem sa pamcenjem, u svakom slucaju nije dobro za vodjenje diskusije i smatrajte se zamoljenim da ne forsirate opciju "Quote" kao ni slicna citiranja nalik prethodnome komentaru.
 7. Chule jel si bio na nekom chorbinom koncertu do 1991. ? Uopste?
 8. Lisez le livre "On assassine un peuple: les Serbes de Krajina" écrit par Patrick Barriot et Eve Crépin L’été 1995, en quelques jours, quelque 300 000 Serbes de Krajina étaient expulsés de leurs foyers par l’armée croate dans l’indifférence voire l’approbation de l’Occident. Au terme de cinq années de matraquage des consciences, assassiner des Serbes n’était plus considéré comme un crime ! Ce livre de témoignage de deux médecins de l’armée française montre aussi par quels conditionnements cyniques de l’opinion on a pu en arriver à un tel obscurcissement de la morale civilisée. Lien direct: ON ASSASSINE UN PEUPLE: LES SERBES DE KRAJINA