apatin77

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About apatin77

 • Rank
  Novi clan
 1. -Ovo je veoma interesantna slika.Hteo bih da dodam jos i to da se licki vuk razlikuje od obicnog vuka po tome sto nosi licku kapicu! -Nema ljutis zemljak [)
 2. -Posle Tesle koliko ja znam najpoznatiji Lican tj Licanka je Mileva Maric,a koliko sam cuo i Mateja Kezman je rekao da je poreklom iz Like!! -Koliko znam u Lici je bio poznat i moj cukun-deda zvani BULALO!!! Ziveo je u beglucima gde je i moj tata rodjen. DALI NEKO ZNA NESTO O BULALU? POZDRAV!!
 3. -Slazem se sa Enom u svemu sto je rekla,i jako mi je drago sto postoji ovako nesto na netu.Samo bih jos dodao da ono sto je napisao (Doco-www.crnja.com/da_se_ne_zaboravi.htm ) vezano za licane NEMA VEZE S VEZOM,malo si se presao verovatno si mislio na hrvate iz Like!!!! -Jos jednom pozdrav svima i Doco nema ljutnje!!!!! Cao!!!
 4. evo jos koje prezime mada nisam bas sve pregledao ima ih mnogo: AGBABA SUPUT BILJETINA POLEDICA BLANUSA MIRIC GRMUSA OPACIC OPALIC MILEUSNIC RUZIC BURSAC POPOVIC MEDIC ZORIC RODIC LICINA KNEZEVIC KUGA UBIPARIP CVIJETICANIN SAKIC DESNICA RADJENOVIC RADAKOVIC PLATISA BANJAC BASTA....... Uzmite tel. imenik Apatina i videcete skoro sva LICKA prezimena!! POzdrav od LICANA iz APATINA