Snezana81

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Snezana81

 • Rank
  Novi clan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ovaj kometar se odnosi na naslov " Pivnica i Mediteran"! Provod odličan! Bez zamerke na bilo šta! Samo jedina ispravka na početku teksta. Nije Maja sam bila organizator, nego nas dve zajedno! Da li to Maja voli da ističe samo sebe ili Čule nije dobro razumeo, nema veze uglavnom eto... Pozdrav svim članovima KF-a!
 2. E Čule živ bio! Ja sam se svakako lepo provela. Cifra godina nije toliko bitna da bi se pominjala. Godina nikad nije ni puno ni malo, nego baš onoliko koliko treba, i svako razdoblje u životu čoveka ima svoju čar i lepotu, samo čovek treba naći balans između mnogih stvari, pa tako i spoljašnjeg sveta i svog unutrašnjeg i uopšte uspostavljanja nekog sklada. Ali da se vratim na rodjendanski provod! Na kuglanju sam polomila nokte dok sam naučiula kako bacati kuglu, sport mi nije jača strana ali nema veze, bitno je lepo se družiti i zabaviti, što je sa dobrim krajiškim društvom zagarantovano. To naročito vidim kad se neko vreme (kratko ) ne vidim sa njima, pa shvatim da sam se uželela dobrog druženja! Za ostatak našeg provoda bih se složila sa Čuletom! A sad sledi oduševljenje poklonom. Kao prvo, smatram da ne treba kupovati ništa za rođendan. To je povod za okupljanje i dobro druženje, sa poklonima jos od tinejdžerskog doba nisam znala šta ću. Teško ja ponekad pogoditi i sopstveni ukus, a kamoli tuđi, pa je zbog toga većina poklona kod mene smetala i samo skupljala prašinu, osim onih koji su baš imali dar da pogode potrebe i ukus! E ovaj put su Čule i ekipa pogodili moj ukus, ali malo je to reći nego- oduševili me majicom Krajinade, potpuno originalno i minđušama koje inače volim da nosim, a Čuletov izbor je odličan, iznenadjujuce dobar za muškarca! E to je suština poklona - prijatno i lepo iznenađenje! Samo jos nisam pomenula da smo Olja i ja ostale nakon što je ostalo društvo otišlo. Ostale smo jos u Čorbinom kaficu gde nas je "kuća" častila koktelima. To veče je bila promocija, a mi očigledno izabrane, za čašćenje. Sve u svemu, lepo proslavljen rođendan! Zahvaljujem se na poklonu! Hvala najlepše svima! Hvala svima koji su bili i ulepšali moj rođendanski provod! Vidimo se sledeći put nekom lepo prilikom! Do skorog viđenja Pozdrav svima!
 3. Odličan provod Čule, odlično druženje, ali sa Krajišnicima ne može biti drugačije! Pohvale tebi na organizaciji!
 4. A priči nikad kraja...Evo Chule da cujes i ovaj deo price: A kad stigosmo nas četvoro do mene, moj brat otisao ne spavanjac odmah, jer je sutradan radio, nas tri se dogovorile za spavanjac, rasporedile, pa sjele malo da popričamo, ali Sanja uglavnom vodila glavnu reč i ostadosmo mi tako do pet, Gaga u malo da se uspava slusajuci Sanju, tek tada sam primetila koliko je u stvari vremena prošlo, tako da sam otisla u svoj reon, ali kad je Gaga zaspala, ne znam, ali verovatno ju je Sanja uspavala pričom... ...a i probudila sutradan
 5. Da, i oduševljena sto smo igrali drmež, kako to da ne pomenem!
 6. Chule je super, do detalja, ispričao provod na ovoj Krajiškoj večeri, koja je inače u mom komšiluku,što mi se retko dešava kad je izlazak u pitanju, tako da je fenomenalan osećaj ne razmišljati o prevozu, u povratku. Lijepo smo se izigrali, pogotovo Dragana i ja, jer smo igrale sa-sa, a za tu igru treba dosta kondicije, ali mi nismo odustajale dok muzika nije promijenila ritam, što je poprilično trajalo, ali smo izdražale! Sanja i ja oduševljene gostovanjem naših Banijaca Mome i Želje! ...i naravno Baje! Sve u svemu, odlican provod!