krat

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About krat

 • Rank
  Novi clan
 1. Istina. Danas mislim da je RS u boljoj situaciji nego 90-ih kad su glavešine iz Beograda dolazile u Banja Luku i govorile to, to i to trebate da radite. Jučer sam gledo u svedoku da je Tadić reko da Srbija ima obvezu da štiti Srbe u Bosni ali da je protiv mijenjanja granica i stvaranja Velike Srbije jer da to vodi do stvaranja Velike Hrvatske itd.
 2. Što vi mislite o današnjem stanju u RS? Treba li doći do nekakvog ujedinjenja sa Srbijom ili se zalažete da status quo ostane? Ja sam osobno zadovoljan ovim stanjem koje je prisutno, a za moguće ujeinjenje treba čekati pravi poltički momenat iako to danas izgleda da je nemoguće.
 3. A di je taj podforum nema ga.
 4. Jel ima gdje ovaj dokumentarac skinuti?
 5. Jel Karinsko more bilo svo vrijeme pod RSK ili samo 1991.?
 6. Pretražio sma cijeli forum i ne mogu nigdje nać kartu koja bi prikazivala stanje na frontu 1995. prije Bljeska i Oluje. Pa bih molio da netko uploda kartu RSK i RS iz tog razdoblja.
 7. Evo zanima me kako je život tekao nakon Oluje u Istočnoj slavoniji, Baranji i Zapadnome Srijemu? Malo ima literature o tome. Čitao sad da je nakon Oluje došlo do nagolog urušavanja vlasti na preostalome dijelu RSK a stanje da se stabiliziralo nakon potpisivanja Erdutskog sporazuma. Kakva je bila uprava do 15.1.1998. i integracije u RH?
 8. krat

  NOVI CLAN SAJTA

  Ja сam нoви. Пoздрaв