trn

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

About trn

 • Rank
  Stalni clan
 1. Ovakav omjer mrtvih kod Banja Luke je bio ne zbog tenkova,nego zbog udara 2:1,ili u prevodu,ustase i partizani s jedne strane i Crnogorci s druge.
 2. A neki su ga zvali i kompenzator trzaja
 3. trn

  Sveti Nikola

  Hvala masha,ustedi mi trud.
 4. :green :green :green P.S. Kamo srece da MI imamo nekog ko tako razmislja na nasoj strani. :suncane: Kako partizanske ??Stric mu je bio ustaski pukovnik,zarobljen na Staljingradu.Doduse jest,posle su ga Rusi obukli u parti. uniformu i poslali,a gdje drugo,na Srbiju.
 5. Pa mozda,kad bismo znali odakle ti njihov amblem??
 6. I ne pobjedila ako su joj ove bile konkunkurencijacija
 7. trn

  Slike iz SRB-a

  :question Pa naravno da znam sta je Srb,ja sam iz Knina,ali je covjek napisao iz SRB-a, umjesto iz SRBA. Ma sta znam,bio tamo :razz
 8. trn

  Slike iz SRB-a

  SRB-a?? Srpsko revolucionarno bratstvo?
 9. Posto su sad nasli neke piramide,eto prilike da se zovu Egipcani
 10. Svaka cast Jandre,nema sta. Samo da pitam ima li mogucnosti da se ovo prebaci na forum vojna tajna i igracke rata,jer ovo po svemu pripada tamo? Ovo i jeste bila ne samo tajna nego su i mnogi nesretnici iz ½¡price¡ bili igracke rata.
 11. Pa fino ja rece ½½Da cika Velja bonu½,covjek se ponasa kao da ima 15 godina.I jos kaze CetnikSaIlidze,a mi se cudimo bulajicevim cetnicima?
 12. trn

  OBROVAC

  Ja mislim da je to ½onaj½,zato ga je DJ i nagazio.
 13. Covjek kritikuje nas Srbe iz Krajine,valjda zato sto niko od nas nece Na seru skratiti boravak na ovom svijetu,i kaze da ce se naci neki hajduk koji ce to uciniti(valjda iz RS).Eto ja predlazem da to bude Cetnik sa Ilidze, :green :ljutko: Prica covek o podjelama,a prvi nas dijeli.I sad se naljutio i nece vise da dolazi. Da cika Velja bonu